Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
  • Keskellä kaikkea ja kaikkia
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna
 • Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Original Sokos Hotel Viru

4

 Nähdäksesi matkan kokonaishinnan, valitse alta lähtöpäivä, matkan kesto (montako yötä) sekä matkustajien määrä. Matkapaketin kokonaishintaan sisältyy meno-paluu laivamatkat sekä majoitus kaikille matkustajille. 

Seuraavalla sivulla saat lisättyä matkallesi lisäpalveluita kuten henkilöauton, hytin ja aterioita. 

Varaa kotimaan liityntäkuljetukset Matkahuollon kautta - parhaat yhteydet, edulliset bussiliput ja kattava pysäkkiverkosto suoraan Länsiterminaaliin Helsinkiin! Katso bussiaikataulut tästä >> 

Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

 • Ilmastointi
 • Keskustahotelli
 • Perheille
 • Ravintola
 • WiFi

Original Sokos Hotel Viru on legendaarinen ja erittäin suosittu hotelli aivan Tallinnan ytimessä. Tämä hotelli tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut ja vähän enemmänkin. Hotellista on suora käynti Viru Keskukseen, jossa on yli sata liikettä, bussiterminaali ja lukuisia kahviloita. 

Virussa on laaja valikoima erityyppisiä ravintoloita, kauneuspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, tilaussaunoja, ostoskeskus ja KGB-museo - kaikki saman katon alla.

Show & Dinner ravintola Merineitsi on elämyksellinen ravintola Original Sokos Hotel Virun toisessa kerroksessa. Show & Dinner -iltoina Merineitsissä nautitaan erilaisista viihde-esityksistä konserteista kabareihin herkullisen illallisen kera.

Amarillo ravintolassa tarjoillaan texmex-tyylistä ruokaa. Aulan Lobby Barissa nautit virvokkeista ja poikkea myös Valuuttabaariin neuvostoaikojen muistoksi. "Ei auta rupla markkinoilla, valuuttaa siellä pitää olla", sanoi neuvostoaikainen sananlasku. Viikonloppuiltaisin baarissa lauletaan karaokea. Hotellista löytyy myös Pub.

Original Sokos Hotel Virun yökerho Cafe Amigo on Tallinnan yöelämän kestosuosikki. Ohjelmisto koostuu virolaisten ja ulkolaisten esiintyjien elävästä musiikista sekä virolaisista  huippu-DJ:n soitosta. Hotellivieraille ilmainen sisäänpääsy. Ikäraja 21 v.

Hemmottele itseäsi Kauneussalonki Si Style hotellin 2. kerroksessa tai Kauneushoitola Viru Ilusalong hotellin 3. kerroksessa. Molemmat sijaitsevat hotellin yhteydessä.

Hotelli Virun KGB-museossa palaat neuvostoaikaan. Virun 23. kerroksessa sijaitseva KGB-museo on Tallinnan yksi tämän hetken kiinnostavimmista nähtävyyksistä. Hissikään ei kulje 23. kerrokseen asti, jossa sijaitsee pieni museo. Täällä palataan hetkessä neuvostoaikaan. KGB-museo esittelee kaksi eri maailmaa, neuvostopropagandan luoman näennäismaailman ja toisen, moniulotteisen reaalimaailman. Museossa on esineistöä ajoilta, jolloin vieraita ja henkilökuntaa vakoiltiin KGB:n väen toimesta Virun ylimmästä kerroksesta käsin. KGB-museo on Tallinnan yksi tämän hetken kiinnostavimmista nähtävyyksistä.

Baari Kyllä
Etäisyys keskustaan 50 m
Etäisyys satamaan 1,2 km
Etäisyys vanhaan kaupunkiin 0,7 km
Hissi Kyllä
Ilmastointi Kyllä
Kauneushoitola Kyllä
Puhelin Kyllä
Rakennusvuosi 1972
Ravintola Kyllä
Remontoitu 2015 huoneet uusittu
Sauna Kyllä
Sopii liikuntaesteisille Kyllä
Talletus Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
WiFi Kyllä

Joulumatkan hintaan sisältyy sekä jouluaaton että joulupäivän illalliset 23.12. ja 24.12 -lähdöillä. 

Miksi valita Original Sokos Hotel Viru?

KESKELLÄ KAIKKEA


Viru on suorastaan legendaarinen hotelli Tallinnan ytimessä, josta on lyhyt matka kaikkialle. Ja jos tuntuu että lähelläkin on liian kaukana, löytyy jo pelkästään hotellista laajasti palveluita: ravintoloita, kauneuspalveluita, ostoskeskus ja museo - kaikki saman katon alla! 

KGB-museo


Hotelli Virun KGB-museossa voit palata neuvostoaikaan. Hissikään ei kulje 23. kerrokseen asti, jossa esitellään kaksi eri maailmaa, neuvostopropagandan luoma näennäismaailma ja toinen, moniulotteisempi reaalimaailma. Museossa on esineistöä ajoilta, jolloin vieraita ja henkilökuntaa vakoiltiin KGB:n väen toimesta.

KUN KAIPAAT TILAA


Jos kaipaat hotellihuoneeltasi hieman enemmän tilaa, on Viru hyvä valinta. Tilaviin perhehuoneisiin on mukava majoittua perheen kesken, eikä saunallisesta Junior Suitestakaan voi sanoa muuta kuin että se on erittäin hyvä valinta!

Kahden hengen huone

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, WiFi, minibaari ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on parkettilattiat ja useasta huoneesta on upeat kaupunkinäkymät.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Kyllä
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

Perhehuone

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, WiFi, minibaari ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on parkettilattiat ja useasta huoneesta on upeat kaupunkinäkymät. Standard Twin -perhehuoneessa on kerrossänky ja erilliset vuoteet eli tilaa vaikka viiden hengen perheelle. Perhehuone on järkevä vaihtoehto lapsiperheelle, koska tilan lisäksi huoneessa on myös kaikki tarvittava vedenkeittimestä lasten saippuoihin ja pieneen pottaan.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Kyllä
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä

Junior Suite saunalla

Kaikissa huoneissa on ilmastointi, WiFi, minibaari ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on parkettilattiat ja useasta huoneesta on upeat kaupunkinäkymät.

Wifi huoneessa: Kyllä, maksuton
Minibaari: Kyllä
Hiustenkuivaaja: Kyllä
Ilmastointi: Kyllä
Sauna: Kyllä

Sijainti ja yhteystiedot

ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRU

Viru Väljak 4, 10111 Tallinna

Vastaanotto auki: 24 h
Sisäänkirjautuminen: klo 15.00 alkaen.
Uloskirjautuminen: viimeistään klo 12.00

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää

Matkaliput ja lähtöselvitys:

 • Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saat osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa terminaalin sisääntulokerroksessa.

Aikataulut ilman ajoneuvoa matkustavalle:

 • Lähtöselvitys alkaa 1h 30min ennen laivan lähtöä.
 • Suosittelemme ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen laivan lähtöaikaa.
 • Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 25 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.

Aikataulut ajoneuvolla matkustavalle:

 • Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen laivan lähtöaikaa.

Matkustusasiakirjat

 • Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. 
 • Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä. 

Tarkempaa informaatiota Tallinnan matkaasi varten löydät hyvä tietää -osiosta.

Jaa tämä sivu sähköpostitse