Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Koillismaan Osuuskauppa Kuusamosta Italiaan Calabriaan

  Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajamatka

KUUSAMOSTA ITALIAN CALABRIAAN 7.10.2019

Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajamatka Calabriaan
Kuusamosta Italiaan

Tervetuloa Koillismaan Osuuskaupan matkalle Calabriaan, Italiaan 7.-14.10.2019

Calabriassa voit yhdistää laiskan aurinkoiset päivät muistorikkaisiin elämyksiin. Calabrian alue tarjoaa kiehtovaa historia, uskomatonta vehreyttä ja väkevää kulttuuria sekä rantoja, jotka italialaiset itse ovat nimenneet maan ehdottomasti kauneimmiksi. Voit viettää lomaviikkosi vain yhdellä rannalla tai vaihdella rantaa päivittäin: Calabriassa upeita rantoja riittää kaikille. Komeat kalliot kohoavat meren sylissä ja ympäröivät uimalahtia, joiden pinnan alla löytyy tutkittavaa vaikkapa snorklaamalla. Viemme sinut Calabriaan lomalle useampaan kohteeseen.

Tropea ja Capo Vaticano

Nimellä Costa Degli Dei, Jumalten rannikko, kutsutaan kaunista rantaviivaa, joka ulottuu Pizzosta Nicoteraan, ja johon kuuluvat lomapaikat Tropea ja Capo Vaticano. Capo Vaticano käsittää alueen Santa Domenicasta Santa Mariaan asti ja sitä on hemmoteltu ehkäpä Italian hurmaavimmilla rannoilla. Useammat hotellit täällä ovat pieniä ja perheiden ylläpitämiä, mikä tekee tunnelmasta erityisen. 

Capo Vaticanossa lomailijaa odottavat lukuisat ravintolat, pikkuiset ruokakaupat ja omia tuotteitaan myyvät tilat. Kylästä puuttuu varsinainen keskusta. Paras tapa kierrellä aluetta lienee hypätä Ricardista junaan ja puksutella sen kyydissä lähikaupunkeihin Tropeaan tai Pizzoon.

Tropeaa kutsutaan usein Calabrian helmeksi ja sen rakennukset kohoavat jyrkillä kalliolla kuin roikkuen kiinni hurjissa vuorenseinämissä. Kalliot laskevat alas satamaan, joka vilisee kesäisin hienoja veneitä. Täältä kullkee myös lauttayhteys Tyrrhenanmeren Liparisaarille parin tunnin päähän.

Calabrian keittiö hurmaa

Hyvä keittiö on pohjana kaikelle onnelle sanoo italialainen sananlasku ja Calabria nauttii runsaasta ruokaperinteestä. Vuosisatojen ajan esimerkiksi kreikkalaiset, arabit, bysantilaiset, normannit, espanjalaiset ja ranskalaiset jättäneet jälkensä niin ruoanlaittoon kuin arkkitehtuuriin. Calabriassa ruoka-aineita tuottavat paikalliset tilat, ns. agriturismot. Calabrialainen keittiö koostuu useimmiten perinteisestä kotiruoasta, jota täydentävät useta erilaiset mausteet. Tropeassa et voi olla maistamatta Cipolla Rossaa tai Cipolla di Tropeaa - kuuluisaa tropealaista punasipulia, joka on miedompaa maultaan kuin suomalainen vastineensa.  Jos haluat kokeilla jotain erilaista, käy Toninon jäätelöbaarissa pääkatu Corso Vittorio Emanuele III:lla ja kokeilla punasipulin makuista jäätelöä! Jos olet oikein rohkea, voit kokeilla 'ndujaa, vahvan mausteista salamimakkaraa, joka toimii parhaiten vaikkapa bruchettan päällä tai pastakastikkeessa. Pizzo tunnetaan jäätelöstään, ja kylmää herkkua on siellä tarjolla useassa jäätelöbaarissa. Pizzon erikoisuus on tartufo, hasselpähkinäkuorrutettu jäätelökakkunen.

Lomapaketin hintaan sisältyy

 • lomalennot Kuusamo – Lamezia Terme - Kuusamo
 • 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa valitussa hotellissa
 • ateriat majoitusvaihtoehdon mukaan
 • asiakasomistajille lisäetuna matkan hintaan sisältyy retki (retken päivä ja retkiohjelma vahvistuu myöhemmin) 
 • Matkavekan suomenkielisen oppaan palvelut matkan aikana

Lisämaksusta

 • lentokenttäkuljetukset kohteessa (varattava erikseen)
 • yhden hengen huone
 • muut retket kohteessa

Varaukselle voit merkitä vain yhden sähköpostiosoitteen. Muistathan lähettää saamasi viestit myös matkakumppanillesi. Matkan varaamiseen annettuja tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneiden markkinointikäyttöön.

Italiassa paikalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että matkustajilta peritään yöpymisen yhteydessä erillinen turistivero tai -maksu, jonka määrä riippuu majoituksen tasosta ja oleskelun pituudesta. Näitä maksuja ei voida periä matkan hinnassa etukäteen, vaan ne suoritetaan suoraan hotellille majoituksen päättyessä. Calabriassa turistiveron suuruus on noin 1-4 euroa/henkilö/yö majoituksesta riippuen.

Varaa tältä sivulta tai puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-17 ja su 10-14)

Koillismaan Osuuskauppa maksaa matkan jälkeen matkan perushinnasta S-Bonusta. Ilmoita S-etukorttisi numero meille soittamalla 020 120 4000 varattuasi matkan.

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

 • Lennot ja valikoidut hotellit
 • Suomenkieliset opaspalvelut
 • Hotellikuljetukset tarvittaessa
 • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
 • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti