• lentokenttäkuljetukset - Rideways

    Lentokenttäkuljetukset

Varaa lentokenttäkuljetus hetkessä

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti

Nyt voit nopeasti ja helposti ostaa hotellikuljetukset Matkavekan Lento+hotelli-lomapakettien yhteyteen vain parilla klikkauksella. Yhteistyökumppanimme Ridewaysin kautta voit hakea sopivan kuljetuksen palveluntarjoajien valikoimasta. Pääset vertaamaan eri yritysten tarjontaa, hintoja ja erikoistarjouksia. Saat juuri haluamasi kuljetuksen oikeaan paikkaan ja sopivaan hintaan.

Lentokenttäkuljetukset, taksipalvelut ja executive-auto

Matkavekan kautta hotellikuljetuksen varaaminen on yksinkertaista - voit hakea haluamasi kuljetuksen laajasta palveluntarjoajien valikoimasta. Saat varmasti parhaan kuljetuksen parhaaseen hintaan! Ostat kuljetuksen suoraan Rideways:n kautta. Näin voit valita, mikä kuljetus sopii sinulle parhaiten. Valitse noutopaikka, palautuspaikka (kohde mihin haluat kyydin), päivämäärä, kellonaika ja matkustajien määrä. Voit tilata samalla myös paluukyydin. Ridewaysin hakukone etsii sinulle parhaat ehdotukset.

Kuljetuksen varaaminen on helppoa

Kuljetuspalvelu on mahdollista varata kaikkiin Matkavekan Lento+hotelli-lomapaketteihin. Lento+hotelli-lomapaketeissa matka koostuu itse valitsemistasi lennoista ja hotellista.  Tämäntyyppisillä matkoilla voit valita matkasi keston itse, koska lentoyhtiöt useimmiten lentävät reittilentoja useana päivänä viikossa lomakohteeseen. Lento+hotelli-lomapaketteihin ei sisälly opaspalveluita.  Matkavekan perinteisissä lomapaketeissa on edelleen mahdollisuus ostaa meno-paluu-bussikuljetukset hotellille, jolloin suomenkieliset oppaammme ovat sinua vastasssa lentokentällä ja useimmiten myös mukana bussikuljetuksessa hotellille. 

Varaa kuljetus tästä >>

Sopimus kuljetuksesta syntyy sinun ja palveluntarjoajan (Rideways.com) välille. Muutokset, peruutukset ja muut mahdolliset yhteydenotot ennen kuljetuksen varaamista, sen aikana tai sen jälkeen tapahtuvat sinun ja Rideways.comin tai kyseessä olevan palveluntarjoajan kesken. Kuljetusehdot ja tiedot mm. mahdollisista lisämaksuista saat varausta tehdessäsi. Varausvahvistuksen lisätietoineen saat sähköpostitse suoraan palveluntarjoajalta.

***

Kun varaat lisämatkapalveluja matkaasi tai lomaasi varten tämän linkin kautta, sinuun EI sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. Sen vuoksi Matkavekka ei ole vastuussa näiden lisämatkapalvelujen asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Jos kuitenkin varaat lisämatkapalveluja tämän linkin kautta viimeistään 24 tunnin kuluessa siitä, kun olet saanut pelkän lennon varausvahvistuksen Matkavekasta, näistä lisämatkapalveluista tulee osa yhdistettyä matkajärjestelyä. Siinä tapauksessa Matkavekalla on voimassa, siten kuin EU:n lainsäädännössä vaaditaan, suoja, jolla taataan Matkavekalle suorittamiesi maksujen palauttaminen sellaisten palvelujen osalta, jotka jäävät suorittamatta siksi, että Matkavekasta on tullut maksukyvytön. Maksuja ei kuitenkaan palauteta siinä tapauksessa, että asianomainen palveluntarjoaja tulee maksukyvyttömäksi.

Lisätietoja maksukyvyttömyyden varalta annettavasta suojasta täältä.

Jaa tämä sivu sähköpostitse