Lahjakortti

alk. 50 € /henkilö

Muista, kiitä, onnittele, ilahduta lahjakortilla!

Matkan tiedot:

Lahjakortti

alk. 50 €/hlö

TOIMI NÄIN:

  • Valitse lahjakortin arvo
  • Täytä lahjakortin saajan nimi matkustaja-kohtaan  (syntymäajaksi esim. 1.1.1950) ja omat tietosi maksaja-kohtaan. Mikäli saajan nimeä ei  vielä ole tiedossa, laita etunimen ja sukunimen kohtiin sana: ”Haltija”.
  • Maksa lahjakortti
  • Saat sähköpostiisi pdf-muotoisen osanottajatodistuksen, joka toimii lahjakorttinamme. Voit halutessasi lähettää sen edelleen saajalle sähköpostitse tai tulostaa paperille.
  • Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortilla voi tarvittaessa tehdä useita matkaostoja voimassaoloaikana. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä ei lunasteta takaisin.

Mikäli et löydä valikosta sopivaa summaa, voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle meiltä (myynti@matkavekka.fi tai puhelin 020 120 4000 ma.pe 8-18, la-su 10-14).

Lahjakortti oikeuttaa osanottajatodistuksen mukaiseen euromääräiseen matkaostoon Primera Holidays Oy:n Matkavekan ja Lomamatkojen valikoimasta.

Matkavekalta löydät mm. laadukkaat kaupunkilomat, upeat kiertomatkat ja virkistävät minilomat Viroon - Tallinnaan, Pärnuun ja Saarenmaalle. Lomamatkojen valikoimasta löydät lämpimät lomat Välimeren suosikkikohteisiin - suorat lennot sesongista riippuen yli 10 kentältä ympäri Suomen. Meiltä myös ryhmämatkat; helposti ja vaivattomasti.