Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Lennä lomalle suoraan Kajaanista | Matkavekka

    Lomamatkat Kajaanista

Matkavekka-lomapaketti

Matkavekka-lomapaketit Kajaanista

Matkavekan lomat Kajaanista

Lomalennot Kajaanista

Valitse Matkavekan suorat lomalennot Kajaanin lentokentältä! Lomallelähtö on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Kajaanin lentokentällä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä Kajaanin lentokenttä elinvoimaisena!

Palvelemme suomeksi

Matkavekan lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat enemmän lomastasi irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä tarvitse suomenkielistä palvelua, mutta jos kaipaat lomavinkkejä tai apua minkä tahansa suhteen, saat sen suomeksi. 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Katso kaikki lähtökenttämme:

Helsinki-VantaaJoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-PietarsaariKuopioKuusamo, LappeenrantaOuluPoriRovaniemiSavonlinna, Seinäjoki ja Vaasa  

Lomalennot Kajaanista - tutustu ja varaa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Syksyn lomakohteet Kajaanista