Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Lennot Kemi-Tornion lentokentältä | Matkavekka

    Lomalle suoraan Kemistä

Matkavekka-lomapaketti

Matkavekka-lomapaketit Kemistä

Matkavekan matkat Joensuusta

Varmista pidempi kesä - varaa lämmin loma suoraan kotikentiltä!

Suomen kesä on lyhyt. Ota varaslähtö kesään ja lähde keväällä 2021 ikisuositulle Kreetalle. Älä anna pimeän syksynkään masentaa, vaan jatka kesää vielä syksyllä. Syksyn 2021 lomavalikoima sisältää upeita aurinkolomakohteita suorin lennoin kotikentältäsi -  Madeira ja Italian Calabria kutsuvat nauttimaan lämpimistä lomapäivistä.

Lomakohteissa on suomenkielinen opaspalvelu, joten lomasi on takuulla helppo ja vaivaton.

Lomalennot Kemistä

Valitse Matkavekan suorat lomalennot Kemin lentokentältä. Lomalle lähteminen on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Kemin lentokentällä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä Kemin lentokenttä elinvoimaisena. 

Palvelemme suomeksi

Matkavekka-lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat lomastasi enemmän irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä välttämättä tarvitse suomenkielistä palvelua ja päätätkin itse, miten paljon haluat käyttää opaspalveluja. Jos kaipaat lomavinkkejä tai apua lomasi aikana, muista että saat sen aina suomeksi. 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Tutustu matkoihin kotikentiltä

Kevään lomavalikoima suoraan kotikentiltä

Syksyn lomavalikoima suoraan kotikentiltä

Tutustu matkoihin eri lähtökentiltä

Helsinki Joensuu Jyväskylä
Kajaani Kemi Kokkola
Kuopio Kuusamo Lappeenranta
Oulu Pori Rovaniemi
Savonlinna Seinäjoki Vaasa

Lomalennot Kemistä - tutustu ja varaa

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7