Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Lennä lomalle suoraan Seinäjoelta

Matkavekan lomapaketit Seinäjoelta

Lomalennot Seinäjoelta

Valitse Matkavekan suorat lomalennot Seinäjoen lentokentältä! Suoraan Seinäjoelta tai Vaasasta pääset kätevästi ja helposti useaan lomakohteeseen keväisin ja syksyisin, esimerkiksi Espanjan, Kreikan ja Portugalin lomakohteisiin. Lomallelähtö on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Seinäjoen lentokentällä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä Seinäjone lentokenttä elinvoimaisena!

Palvelemme suomeksi

Matkavekan lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat enemmän lomastasi irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä tarvitse suomenkielistä palvelua, mutta jos kaipaat lomavinkkejä tai apua minkä tahansa suhteen, saat sen suomeksi. 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Katso kaikki lähtökenttämme:

Helsinki-VantaaJoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-PietarsaariKuopioKuusamo, LappeenrantaOuluPoriRovaniemiSavonlinna, Seinäjoki ja Vaasa 

Matkavekan lomapaketit

Suodata hakutuloksia

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Lähdöt ja hinnat

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7
Lähto
Lähtöpaikka
Kohde
Hinta alkaen
lauantai 4 huhti
Seinäjoki (SJY) SJY

Vaihtoehtoja:

Kokonaishinta alk. Alk. per henkilö 1478 €

Jaa tämä sivu sähköpostitse