Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Lennä lomalle suoraan Seinäjoelta

Matkavekan lomapaketit Seinäjoelta

 

Suoraan Seinäjoelta tai Vaasasta pääset kätevästi ja helposti useaan lomakohteeseen keväisin ja syksyisin, esimerkiksi Espanjan, Kreikan ja Portugalin lomakohteisiin. Lomallelähtö on helpompaa, kun sinun ei tarvitse käyttää koko päivää lentokentälle siirtymiseen. Seinäjoen lentokentällä vältyt myös pahemmalta jonottamiselta. Käytä kotikenttäetu ja pidä Seinäjone lentokenttä elinvoimaisena!

Lomalennot palaavat lakeuksille taas huhtikuussa 2020, kun Matkavekka lentää Seinäjoen lentoasemalta suoraan Portugalin Algarveen. Viimeksi Matkavekka lennätti asiakkaitaan Seinäjoelta Lomamatkat-nimellä vuonna 2015.

Suositut lomalennot Seinäjoelta saavat jälleen jatkoa ensi keväänä, kun Matkavekka vie lomalaisia 4. huhtikuuta 2020 Portugalin Algarven aurinkoon suoraan Rengonharjun lentoasemalta. Kohteeksi olemme valinneet komeista maisemistaan tunnetun Algarven, joka on perinteikäs lomakohde upeiden rantojensa ja golfkenttiensä ansiosta.

 

Kotikentän käyttö kannattaa

Lomailijalle suora lento kotikentältä merkitsee myös ajan- ja rahansäästöä mennen tullen, sillä esimerkiksi Helsinki-Vantaalle ajomatkaa tulee Seinäjoelta neljän tunnin verran.  Paikallinen lentoasema pitää myös alueen elinvoimaisena ja houkuttelevana niin elinkeinoelämälle kuin asukkaille. Lentämällä suoraan kotikentiltä Matkavekka haluaa palvella omalta osaltaan maakuntien talouselämää ja ihmisiä.

Palvelemme suomeksi

Matkavekan lomapaketit toteutetaan aina suomeksi. Syykin on selvä: saat enemmän lomastasi irti, kun kaikki tapahtuu suomeksi. Suomenkielinen opas on sinua vastassa heti lentokentällä. Et ehkä tarvitse suomenkielistä palvelua, mutta jos kaipaat lomavinkkejä tai apua minkä tahansa suhteen, saat sen suomeksi. 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla. Matkavekan retkivalikoimassa on lomakohteesta riippuen vaihtoehtoja kaupunkikierroksista historiallisiin nähtävyyksiin, iltajuhliin ja meriretkiin. Osallistumalla retkille saat matkastasi irti enemmän, tutustut perusteellisemmin lomakohteeseen ja sen ympäristöön sekä maan tapoihin ja historiaan.

Katso kaikki lähtökenttämme:

Helsinki-VantaaJoensuuJyväskyläKajaaniKemi-TornioKokkola-PietarsaariKuopioKuusamo, LappeenrantaOuluPoriRovaniemiSavonlinna, Seinäjoki ja Vaasa 

Matkavekan lomapaketit

Lomalennot Seinäjoelta

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7