LEGOLAND® lentäen syyslomalla

alk. 499 € /henkilö

LEGOLAND® on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä – ikimuistoinen syyslomamatka alle kahden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Lennämme Helsingistä suoraan Billundiin, LEGOLAND-huvipuiston ja Lalandian viereen.

Syyslomalähdöt 20.10. (3 yötä) ja 27.10. (2 yötä). Lapsialennus 2-11 -vuotiaille ja lisävuodealennus nuorille ja aikuisille vaihtelee majoituksesta riippuen. Selaa sähköistä LEGOLAND esitettämme tästä

Matkan tiedot:

Hotel LEGOLAND

alk. 499 €/hlö

Asu mukavasti elämyspuiston vieressä! Hotelli on sisustettu LEGO teeman mukaan ja se on tulvillaan hauskoja yksityiskohtia. Hotellista on oma sisäänkäynti LEGOLAND-huvipuistoon. Hotelli on jokaisen LEGO fanin unelma – LEGO teema näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja hotellin aulan on valloittanut suuri LEGO lohikäärme. Hotelli on erittäin suosittu sijaintinsa vuoksi, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa.

SYYSLOMALÄHDÖT:
20.10.2016 Täynnä
27.10.2016 Pirat-huoneita saatavilla rajoitetusti

 

 

Yleiset tilat ja palvelut

Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari/ kahvila, vastaanotto 24 t/ vrk, huone- ja pesulapalvelu, matkatavarasäilytys, LEGO kauppa ja leikkipaikkoja. Hotellista on oma sisäänkäynti LEGOLAND huvipuistoon.

Huoneet

Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys (tunnukset vastaanotosta), puhelin, tv, kahvin/ teenkeittovälineet, minibaari, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Kokolattiamatot. Huonekuvat on viitteellisiä.

LEGO teemahuone Pirat (enintään 4 henkilöä)
Perhehuone, joka on sisustettu merirosvoteeman mukaan. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle (seinästä laskettava kerrosvuode, jonka mitat 80 x 170 cm). Huoneen koko 24 m2.

LEGO Friends Room (enintään 4 henkilöä)
Perhehuone, joka on sisustettu LEGO Friends -teeman mukaan. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle (seinästä laskettava kerrosvuode, jonka mitat 80 x 170 cm). Huoneen koko 24 m2.

LEGO NINJAGO Room (enintään 4 henkilöä)
Perhehuone, joka on sisustettu LEGO NINJAGO -teeman mukaan. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle (seinästä laskettava kerrosvuode, jonka mitat 80 x 170 cm). Huoneen koko 24 m2.

KIDS House Room (enintään 5 henkilöä)
Tilavasta huoneesta on näköala suoraan LEGOLAND huvipuistoon. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kolmelle. Huoneen koko 32 m2.

Adventure Room (enintään 6 henkilöä)
Tilava perhehuone, joka on sisustettu seikkailuteeman mukaan. Kaksi normaalivuodetta ja neljä kerrosvuodetta lapsille/ nuorille erillisessä makuusyvennyksessä. Huoneen koko 34 m2.

Kingdom Room (enintään 6 henkilöä)
Tilava perhehuone, joka on sisustettu seikkailuteeman mukaan. Kaksi normaalivuodetta ja neljä kerrosvuodetta lapsille/ nuorille erillisessä makuusyvennyksessä. Huoneen koko 34 m2.

Hyvä tietää

MatkaVekan matkan hintaan sisältyy kahden päivän LEGOLAND-pääsylippu. 
 

LEGOLAND Holiday Village, Pirate´s Inn

LEGOLAND Holiday Village -lomakylä on loistavalla paikalla kävelymatkan päässä LEGOLAND-huvipuistosta ja Lalandiasta. MatkaVekan asiakkaat majoittuvat mukavasti LEGO merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa. Matkan hintaan sisältyy kahden päivän pääsylippu LEGOLAND-huvipuistoon.

SYYSLOMALÄHDÖT:
20.10. 2016 Täynnä
27.10.2016 Täynnä

 

Yleiset tilat ja palvelut
 • Vastaanotto
 • Ravintola
 • Kauppa
 • Lasten leikkialue
 • Ilmainen langaton internet yleisissä tiloissa ja huoneissa (tunnukset vastaanotosta)
Huoneet

Pirate´s Inn, teemahuone 2-4:lle (LEGO Themed Family Room)
Perhehuone enintään neljälle hengelle. Huone on sisustettu LEGO merirosvoteeman mukaan. Suihku ja wc. Laminaattilattiat.

Pirate´s Inn, teemahuone 2-5:lle (LEGO Themed Family Room)
Perhehuone enintään viidelle hengelle. Huone on sisustettu LEGO merirosvoteeman mukaan. Suihku ja wc. Laminaattilattiat.

Hintaan sisältyy aamiainen ja LEGOLAND-pääsylippu (2 päivää). Huoneet sijaitsevat vastaanottorakennuksen lähellä olevissa kaksikerroksisissa taloissa ja niihin on kulku ulkokautta (portaat toiseen kerrokseen). Huonehintaan sisältyvät liinavaatteet ja loppusiivous. Ei päivittäistä siivousta oleskelun aikana. Huoneenluovutus lähtöpäivänä klo 11.00.

Hyvä tietää

Matkavekan matkan hintaan sisältyy kahden päivän LEGOLAND-pääsylippu. 
Tämä majoitus on loppuun myyty.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  
Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

LEGO NINJAGO® World - uutuus 2016
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Lisätietoja

LEGOLAND syyslomien aikaan www.legoland.dk/en/plan-visit/events/halloween/
Lalandia www.lalandia.dk/en/billund
 

Matkan hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • matkatavarat lennoilla (1 kpl kirjattava matkatavara 23 kg ja 1 käsimatkatavara 8 kg)
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus ja aamiainen 
 • LEGOLAND-pääsylippu 2 päivää, sisältää mm. huvipuistolaitteiden käytön, 4D -elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon.
 • Matkavekan opaspalvelut.

Matkavekan asiakkaana saat 15 % alennuksen LentoPysäköinnistä ja voit pysäköidä autosi parhaimmille, lähimmille Matkavekan asiakkaan paikoille (paikan löydät Matkavekka/Lomamatkat opasteista alueella).

Hinnat alk. 3vrk 24,00€, 4vrk 26,50€, 5vrk 28,50€.
Käytä alennuskoodia: LEGOLAND 
Varaa tästä: http://www.lentopysakointi.fi/

Matkavaihtoehdot ja alustava lentoaikataulu
Helsinki - Billund - Helsinki (Finnair)
 

Torstai-sunnuntai 20.-23.10. (3 yötä)
Meno to klo 16.10-17.00
Paluu su klo 12.00-14.45 

Torstai-lauantai 27.-29.10. (2 yötä)
Meno to klo 16.10-17.00
Paluu la klo 20.10-22.55

Tarjoilu lennolla
Lennolla tarjotaan maksutta kahvia, teetä ja mustikkamehua.

Hyvä tietää

Billundin lentokenttä sijaitsee lähellä LEGOLAND-huvipuistoa. Suora lento Helsingistä Tanskaan kestää noin kaksi tuntia. Matkan sujuvuudesta huolehtivat kokeneet oppaamme, joilta saat lomavinkkejä myös omatoimiseen tekemiseen. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Voit keskittyä lomailuun täysipainoisesti ensi hetkestä alkaen.

Maksuehdot

Kun matka varataan alle 43 vrk ennen lähtöpäivää tai matkan hinta on 200 € / hlö tai vähemmän

 • Koko matkan hinta maksetaan varauksen yhteydessä

Kun matka varataan vähintään 43 vrk ennen lähtöpäivää ja matkan hinta on yli 200 € /hlö

 • Varausmaksu on 200 € / hlö
 • Verkkokaupassa varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä.
 • Myyntipalvelusta varattaessa varausmaksu erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauksesta.
 • Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 35 vrk ennen matkaa

Osanottajatodistus
Osanottajatodistus toimii matkalippuna, ota se mukaan matkalle. 

Matkustusasiakirjat
Tanskaan / Tanskassa matkustettaessa henkilön on voitava todistaa tarvittaessa henkilöllisyytensä, tähän tarkoitukseen käy esim. passi tai virallinen henkilökortti. Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä. Mikäli lapsi matkustaa muiden kuin omien vanhempiensa kanssa, tulee mukana olla kirjallinen matkustuslupa lapsen huoltajilta.

Tutustu lentoyhtiön hyväksymiin matkustusasiakirjoihin osoitteessa www.finnair.fi.

Matkalle mukaan
Legolandissa ollaan pääsääntöisesti ulkona. Varaudu vaihteleviin säihin. Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetta ja sadevarusteet. Laita jalkaan mukavat kengät, sillä alue on laaja ja nähtävää on paljon. Myös uimavarusteet voi ottaa mukaan, sillä Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome on kävelymatkan päässä LEGOLAND huvipuistosta (erillinen sisäänpääsymaksu). 

Aikaero
Tanskassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Valuutta
Rahayksikkö on Tanskan kruunu (DKK).

Matkatavarat
Ruumaan menevä matkatavara: sallittu matkatavaramäärä/ henkilö on yksi kappale, jonka enimmäispaino on enintään 23 kg ja ulkomitat yhteensä enintään 158 cm. Matkustamoon otettava käsimatkatavara: yksi kappale, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm  ja enimmäispaino 8 kg.

Viimehetken peruutukset
Mikäli joudut perumaan matkan viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 8-18, la-su 10-14). Aukioloaikojen ulkopuolella voit ilmoittaa peruutuksesta sähköpostilla myynti@matkavekka.fi. Kirjoita viestiin varausnumerosi, lähtöpäivämäärä, tiedot peruutettavista matkustajista sekä peruutuksen syy.

Matkavakuutus
Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen teon yhteydessä. Eurooppalaisen vakuutuksen saat helposti verkkosivujemme kautta (linkki sivun lopussa). 

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkatoimisto Oy MatkaVekka. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä MatkaVekan lisä- ja erityisehtoja. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.