LEGOLAND® lentäen

alk. 525 € /henkilö

Vietä kesän paras miniloma Tanskassa! LEGOLAND® on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä – ikimuistoinen kesälomamatka on kahden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Lennämme kesällä Helsingistä suoraan Billundiin, LEGOLAND huvipuiston ja Lalandian viereen.

 

Matkan tiedot:

Vejle Center Hotel

alk. 525 €/hlö
Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellista on noin puolen tunnin ajomatka LEGOLAND huvipuistoon tai lentokentälle. Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.
Yleiset tilat ja palvelut

Hotellissa on ravintola, aulabaari, lasten leikkihuone ja kokoustiloja. Yleisissä tiloissa ja huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys.

Huoneet

1) Huone 2-4:lle (enintään 4 hlöä ja yksi alle 2-vuotias)
Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kahdelle.

2) Huone 5-6:lle (minimi 5 henkilöä)
Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus neljälle.

3) Yhden hengen huone

Huoneissa on puhelin, tv, langaton internetyhteys, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Kokolattiamatot. Hotellissa on muutama allergiahuone (tilauksesta). Hintaan sis. aamiainen hotellissa ja kaksi päivää LEGOLAND -huvipuistossa.

Hotel LEGOLAND

alk. 665 €/hlö

Asu mukavasti elämyspuiston vieressä! Hotelli on sisustettu LEGO teeman mukaan ja se on tulvillaan hauskoja yksityiskohtia. Hotellista on oma sisäänkäynti LEGOLANDiin.

Hotelli on jokaisen LEGO fanin unelma – LEGO teema näkyy pienissäkin yksityiskohdissa ja hotellin aulan on valloittanut suuri LEGO lohikäärme. Hotelli on erittäin suosittu sijaintinsa vuoksi, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa.

Yleiset tilat ja palvelut

Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari/ kahvila, vastaanotto 24 t/ vrk, huone- ja pesulapalvelu, matkatavarasäilytys, LEGO kauppa ja leikkipaikkoja. Hotellista on oma sisäänkäynti LEGOLAND huvipuistoon.

Huoneet

1) Standard Family Room (enintään 4 henkilöä)
Perhehuone. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kahdelle lapselle.

2) KIDS House Room (enintään 5 henkilöä)
Tilavasta huoneesta on näköala suoraan LEGOLAND huvipuistoon. Kaksi normaalivuodetta, lisävuodemahdollisuus kolmelle.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  
Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta.

Legoland

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO® palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti.

Miniland
Miljoonista LEGO palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös Star Wars ja LEGO Legends of CHIMA -alueet.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä...

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

DUPLO® maa
Perheen pienimmille riittää tekemistä DUPLO maassa. Aluetta kiertää DUPLO maisemajuna.

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Lisätietoa LEGOLAND huvipuistosta www.legoland.dk

Matkan hintaan sisältyy

  • suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
  • kuljetukset kohteessa
  • majoitus ja aamiainen
  • LEGOLAND pääsylippu (2 päivää)
  • MatkaVekan opaspalvelut.

Alustava lentoaikataulu
Helsinki - Billund - Helsinki

Maanantai-keskiviikko
Meno ma klo 17.00-18.00
Paluu ke klo 19.00-22.00

Keskiviikko-perjantai
Meno ke klo 17.00-18.00
Paluu pe klo 19.00-22.00
  
Perjantai-maanantai
Meno pe klo 17.00-18.00
Paluu ma klo 19.00-22.00

Tilauslento, lähdöt Helsingistä ma, ke ja pe 1.6.-31.7.2015.
Aikataulut sitoumuksetta. Ajat paikallisaikoja. Tarkista aikataulut osanottajatodistuksesta.

Hyvä tietää

Billundin lentokenttä sijaitsee lähellä LEGOLAND huvipuistoa. Suora lento Helsingistä Tanskaan kestää noin kaksi tuntia. Matkan sujuvuudesta huolehtivat kokeneet oppaamme, joilta saat lomavinkkejä myös omatoimiseen tekemiseen. Kuljetukset kohteessa sisältyvät matkan hintaan. Voit keskittyä lomailuun täysipainoisesti ensi hetkestä alkaen.

Varaus- ja maksuehdot
Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Matka-Vekan lisä- ja erityisehtoja. Varausmaksu on 25 % matkavarauksen hinnasta. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 31 vrk ennen matkan alkamista. Maksamalla varausmaksun matkustaja hyväksyy matkaehdot. Jos lähtöön on aikaa alle 35 vrk, erääntyy koko matkan hinta kerralla maksettavaksi.

Osanottajatodistus
Osanottajatodistus toimii matkalippuna, ja sitä vastaan saa koneeseennousukortit lähtöselvityksestä. Lähtöselvityksessä on hyvä olla kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

Matkalle mukaan
Legolandissa ollaan pääsääntöisesti ulkona. Varaudu vaihteleviin kesäsäihin, aurinkoon ja sateeseen. Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetta ja laita jalkaan mukavat kengät, sillä alue on laaja ja nähtävää on paljon. Myös uimavarusteet voi ottaa mukaan, sillä Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome on kävelymatkan päässä LEGOLAND huvipuistosta (erillinen sisäänpääsymaksu muille kuin Lalandia lomahuoneistojen asukkaille).

Aikaero
Tanskassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Valuutta
Rahayksikkö on Tanskan kruunu (DKK).

Matkavakuutus
Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen teon yhteydessä. Eurooppalaisen vakuutuksen saat helposti verkkosivujemme kautta (linkki sivun lopussa). 

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkatoimisto Oy MatkaVekka. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä MatkaVekan lisä- ja erityisehtoja. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.