Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Perhelomat edullisesti Matkavekasta

    Perhelomat

Aika lähteä perhelomalle

Varaa perhematka Matkavekalta!

Kesän parhaat perhe- ja all inclusive hotellit Välimeren kohteisiin myydään nyt!

Vaihtakaa koko perhe arjen rutiinit hetkeksi johonkin hauskempaan, kuten vesileikkeihin, jännittäviin retkiin ja auringon lämpöön. Saatte paljon yhteisiä muistoja ja vietätte hyviä hetkiä yhdessä, kun saatte vihdoin keskityttyä hauskaan yhdessäoloon. Me Matkavekassa olemme vakuuttuneita, että todellisen loman salaisuus on täydellinen irtiotto harmaasta arjesta ja sen pyörittämisestä. Kun kaikki ympärillänne toimii, voitte vain keskittyä lomailuun ja elämästä nauttimiseen auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja lämpimän tuulen hyväillessä käsiä ja jalkoja.

Olemme valinneet parhaat perhehotellit ja keräsimme ne tähän vinkiksi, kun etsit seuraavaa lomaasi. Haluamme, että lapsiperhe ja mahdollisesti mukana matkustavat isovanhemmat saavat onnistuneen yhteisen loman.

Perhehotellimme soveltuvat erityisesti lapsiperheille, ja ne on varustettu lapsiystävällisillä allasalueilla. Takaamme myös, että tarjolla on paljon aktiviteetteja ja kiinnostavaa ajanvietettä. Lisäksi kaikki käytännön yksityiskohdat ovat todella helppoja kuljetuksesta uloskirjautumiseen. Kaikki huoneet ja huoneistot sopivat hyvin perheille. Siten sekä lapsilla että aikuisilla on ihanteelliset olosuhteet viettää tavallista korkeatasoisempi perheloma.

Useimmille All inclusive -lomat ovat suosituimpia perhematkoja. Tähän on hyvä syy. All inclusive -loma on yksi parhaista lähtökohdista rentouttavalle lomalle, johon ei liity ylimääräistä rahanmenoa, stressiä eikä hässäkkää. Kaikki on maksettu jo etukäteen, joten sinun ei tarvitse ottaa lompakkoasi esiin, kun perheen pienimmät ovat janoisia tai nälkäisiä. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä ulos kaupungille väsyneiden lasten kanssa päivän päätteeksi illallispaikkaa etsimään. Et maksa puoliksi syödyistä annoksista, ja tuoretta leipää on tarjolla heti herätessäsi. Puette vain aamutoimien jälkeen vaatteet päälle ja valitsette hotellin ravintolan buffet-pöydästä herkkuaamiaisen.

All inclusive antaa teille myös lisäaikaa yhdessä uima-altaan äärellä, sillä voitte siirtyä lounaalle suoraan aurinkotuoleista. Jos olet huolissasi All inclusive -loman näkymisestä vaa’an lukemissa kotiin palatessasi, useimmissa All inclusive -hotelleissa on myös ilmainen kuntosali ja hyvät uintimahdollisuudet.

Jos lapsilta kysytään, altaassa ja vesiliukumäessä leikkiminen on perheloman parhaita hetkiä. Siksi olemme ottaneet valikoimaamme myös hotelleja ja loma-alueita, joissa on vesipuisto tai -liukumäkiä. Siten voimme tarjota hyvät mahdollisuudet vesileikkeihin niin isoille kuin pienillekin.

Allasalueet on suunniteltu hyvin ja tilaa on paljon kaikille. Perheen pienimmät, vähän isommat ja kaikkein isoimmat voivat siis pitää hauskaa tuntikausia, kun aikuiset loikoilevat aurinkotuoleissa tai hyppäävät välillä mukaan. Useimmissa vesipuistoissa on syvyydeltään erilaisia altaita, joten myös perheen pienimmät voivat virkistäytyä vedessä ja nauttia olostaan vesipetona.

Perheloman tarkoitus on viettää aikaa yhdessä ja luoda paljon yhteisiä muistoja ja hyviä kokemuksia. On kuitenkin tärkeää, että lapsille on loman aikana erilaisia aktiviteetteja. Me Matkavekassa ajattelemme, että kenelläkään ei pitäisi olla lomalla tylsää.

Varmista kesän onnistunein perheloma ja varaa nyt. Näissä hotelleissa lapsialennukset ovat  30 – 50% normaalihinnasta. 

Millainen hotelli sopii perheellesi?

All inclusive

Helppo tapa lomailla!

Lue lisää >

Vesipedoille

Vesiliukumäkiä ja vesipeuhuilua isommille ja pienemmille!

Lue lisää >

Lastenaltaat

Hotellit, joissa on lastenallas

Lue lisää >

Lastenkerhot

Hotelleja, joissa on kerho lapsille

Lue lisää >

Hotelleja pienille ja isoille perheille

2 aikuista ja 1 lapsi

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 2 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 3 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 4 lasta

Löydä hotellit täältä >

Parasta perheille

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7