Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Perhelomat edullisesti Matkavekasta

    Perhelomat

Aika lähteä syyslomalle

Varaa perhematka Matkavekalta!

Varaa unelmien perheloma syksyksi

Lomalla koko perhe voi vaihtaa arjen rutiinit hetkeksi johonkin hauskempaan, kuten vesileikkeihin, jännittäviin retkiin ja auringon lämpöön. Saatte paljon kivoja muistoja ja hauskoja hetkiä, kun voitte keskittyä mukavaan yhdessäoloon. Uskomme Matkavekassa, että todellisen loman salaisuus on täydellinen irtiotto harmaasta arjesta ja sen pyörittämisestä. Kun kaikki puitteet toimivat, voitte vain keskittyä lomailuun ja elämästä nauttimiseen auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja lämpimän tuulen hyväillessä ihoa.

Parhaat perhehotellit

Olemme valinneet parhaat perhehotellit ja koonneet ne tälle sivulle auttamaan sinua löytämään seuraava lomasi. Toiveissamme on, että koko perhe, myös mahdollisesti mukana matkustavat isovanhemmat, saavat onnistuneen yhteisen loman.

Perhehotellimme soveltuvat erityisesti lapsiperheille, ja ne on varustettu lapsiystävällisillä allasalueilla. Takaamme myös, että tarjolla on paljon aktiviteetteja ja kiinnostavaa ajanvietettä. Lisäksi useimmat käytännön yksityiskohdat toimivat mutkattomasti aina lentokenttäkuljetuksesta uloskirjautumiseen. Kaikki huoneet ja huoneistot sopivat hyvin perheille. Siten sekä lapsilla että aikuisilla on ihanteelliset olosuhteet viettää tavallista korkeatasoisempi perheloma.

Vaivaton All inclusive 

Useimmille All inclusive -lomat ovat suosituimpia perhematkoja. Tähän on hyvä syy. All inclusive -loma on yksi parhaista lähtökohdista rentouttavalle viikolle, johon ei liity ylimääräistä rahanmenoa, stressiä eikä hässäkkää. Kaikki on maksettu jo etukäteen, joten sinun ei tarvitse edes ottaa lompakkoasi esiin, kun perheen pienimmät ovat janoisia tai nälkäisiä. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä ulos kaupungille väsyneiden lasten kanssa päivän päätteeksi illallispaikkaa etsimään. Et maksa puoliksi syödyistä annoksista, ja tuoretta leipää on tarjolla heti herätessäsi. Puette vain aamutoimien jälkeen vaatteet päälle ja valitsette hotellin ravintolan buffet-pöydästä herkkuaamiaisen.

All inclusive antaa teille myös lisäaikaa yhdessä uima-altaan äärellä, sillä voitte siirtyä lounaalle suoraan aurinkotuoleista. Jos olet huolissasi All inclusive -loman näkymisestä vaa’an lukemissa kotiin palatessasi, useimmissa All inclusive -hotelleissa on myös ilmainen kuntosali ja hyvät uintimahdollisuudet.

Uima-altaat ja vesipeuhut

Jos lapsilta kysytään, altaassa ja vesiliukumäessä leikkiminen on perheloman parhaita hetkiä. Siksi olemme ottaneet valikoimaamme myös hotelleja ja loma-alueita, joissa on vesipuisto tai -liukumäkiä. Siten voimme tarjota hyvät mahdollisuudet vesileikkeihin niin isoille kuin pienillekin.

Allasalueet on suunniteltu hyvin ja tilaa on paljon kaikille. Perheen pienimmät, vähän isommat ja nuoret voivat siis pitää hauskaa tuntikausia, kun aikuiset loikoilevat aurinkotuoleissa tai hyppäävät välillä mukaan. Useimmissa vesipuistoissa on syvyydeltään erilaisia altaita, joten myös perheen pienimmät voivat turvallisesti virkistäytyä vedessä ja nauttia olostaan pärskeissä.

Perheloman tarkoitus on viettää aikaa yhdessä ja luoda paljon yhteisiä muistoja ja hyviä kokemuksia. On kuitenkin tärkeää, että lapsille on loman aikana erilaisia aktiviteetteja. Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mukavaa.

Millainen hotelli sopii perheellesi?

All inclusive

Helppo tapa lomailla!

Lue lisää >

Vesipedoille

Vesiliukumäkiä ja vesipeuhuilua isommille ja pienemmille!

Lue lisää >

Lastenaltaat

Hotellit, joissa on lastenallas

Lue lisää >

Lastenkerhot

Hotelleja, joissa on kerho lapsille

Lue lisää >

Hotelleja pienille ja isoille perheille

2 aikuista ja 1 lapsi

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 2 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 3 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 4 lasta

Löydä hotellit täältä >

Lähdöt ja hinnat

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

  • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
  • Matkapakettilain turva lomallasi
  • Laaja hotellivalikoima
  • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
  • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
  • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3