Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Perhelomat edullisesti Matkavekasta

    Perhelomat

Aika lähteä perhelomalle

Varaa perhematka Matkavekalta!

Varaa unelmien perheloma 

Lomalla koko perhe voi vaihtaa arjen rutiinit hetkeksi johonkin hauskempaan, kuten vesileikkeihin, jännittäviin retkiin ja auringon lämpöön. Saatte paljon kivoja muistoja ja hauskoja hetkiä, kun voitte keskittyä mukavaan yhdessäoloon. Uskomme Matkavekassa, että todellisen loman salaisuus on täydellinen irtiotto harmaasta arjesta ja sen pyörittämisestä. Kun kaikki puitteet toimivat, voitte vain keskittyä lomailuun ja elämästä nauttimiseen auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja lämpimän tuulen hyväillessä ihoa.

Parhaat perhehotellit

Olemme valinneet parhaat perhehotellit ja koonneet ne tälle sivulle auttamaan sinua löytämään seuraava lomasi. Toiveissamme on, että koko perhe, myös mahdollisesti mukana matkustavat isovanhemmat, saavat onnistuneen yhteisen loman.

Perhehotellimme soveltuvat erityisesti lapsiperheille, ja ne on varustettu lapsiystävällisillä allasalueilla. Takaamme myös, että tarjolla on paljon aktiviteetteja ja kiinnostavaa ajanvietettä. Lisäksi useimmat käytännön yksityiskohdat toimivat mutkattomasti aina lentokenttäkuljetuksesta uloskirjautumiseen. Kaikki huoneet ja huoneistot sopivat hyvin perheille. Siten sekä lapsilla että aikuisilla on ihanteelliset olosuhteet viettää tavallista korkeatasoisempi perheloma.

Vaivaton All inclusive 

Useimmille All inclusive -lomat ovat suosituimpia perhematkoja. Tähän on hyvä syy. All inclusive -loma on yksi parhaista lähtökohdista rentouttavalle viikolle, johon ei liity ylimääräistä rahanmenoa, stressiä eikä hässäkkää. Kaikki on maksettu jo etukäteen, joten sinun ei tarvitse edes ottaa lompakkoasi esiin, kun perheen pienimmät ovat janoisia tai nälkäisiä. Sinun ei myöskään tarvitse lähteä ulos kaupungille väsyneiden lasten kanssa päivän päätteeksi illallispaikkaa etsimään. Et maksa puoliksi syödyistä annoksista, ja tuoretta leipää on tarjolla heti herätessäsi. Puette vain aamutoimien jälkeen vaatteet päälle ja valitsette hotellin ravintolan buffet-pöydästä herkkuaamiaisen.

All inclusive antaa teille myös lisäaikaa yhdessä uima-altaan äärellä, sillä voitte siirtyä lounaalle suoraan aurinkotuoleista. Jos olet huolissasi All inclusive -loman näkymisestä vaa’an lukemissa kotiin palatessasi, useimmissa All inclusive -hotelleissa on myös ilmainen kuntosali ja hyvät uintimahdollisuudet.

Uima-altaat ja vesipeuhut

Jos lapsilta kysytään, altaassa ja vesiliukumäessä leikkiminen on perheloman parhaita hetkiä. Siksi olemme ottaneet valikoimaamme myös hotelleja ja loma-alueita, joissa on vesipuisto tai -liukumäkiä. Siten voimme tarjota hyvät mahdollisuudet vesileikkeihin niin isoille kuin pienillekin.

Allasalueet on suunniteltu hyvin ja tilaa on paljon kaikille. Perheen pienimmät, vähän isommat ja nuoret voivat siis pitää hauskaa tuntikausia, kun aikuiset loikoilevat aurinkotuoleissa tai hyppäävät välillä mukaan. Useimmissa vesipuistoissa on syvyydeltään erilaisia altaita, joten myös perheen pienimmät voivat turvallisesti virkistäytyä vedessä ja nauttia olostaan pärskeissä.

Perheloman tarkoitus on viettää aikaa yhdessä ja luoda paljon yhteisiä muistoja ja hyviä kokemuksia. On kuitenkin tärkeää, että lapsille on loman aikana erilaisia aktiviteetteja. Kun lapset viihtyvät, on aikuisillakin mukavaa.

Kesä-syyskauden hotellivinkkejä perheille

Millainen hotelli sopii perheellesi?

All inclusive

Helppo tapa lomailla!

Lue lisää >

Lastenaltaat

Hotellit, joissa on lastenallas

Lue lisää >

Vesipedoille

Hotelleja, joissa on vesiliukumäkiä tai vesipuisto.

Lue lisää >

Rantahotellit

Hotellit lähellä rantaa.

Tutustu ja varaa >>

Hotelleja pienille ja isoille perheille

2 aikuista ja 1 lapsi

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 2 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 3 lasta

Löydä hotellit täältä >

2 aikuista ja 4 lasta

Löydä hotellit täältä >

Monta hyvää syytä valita Matkavekan lento+hotelli-lomapaketti:

✔️ Päätät itse matkasi keston ja matkustuspäivät täysin joustavasti.

✔️ Hintaan sisältyvät aina lennot ja valitsemasi hotelli.

✔️ Hintaan sisältyy vähintään yksi ruumaan menevä matkatavara.

✔️ Myyntipalvelu suomeksi: Varaat lomasi helposti suomenkieliseltä verkkosivustoltamme tai myyjiltämme. 

✔️ Matkapakettilaki on turvanasi. 

✔️ Lisäpalveluna voit ostaa myös kuljetukset kentältä hotellille tai vuokrata auton luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

✔️ Olemme valinneet yli 30 erityisen kiinnostavaa kohdetta sekä lukuisia hyviä hotelleja. Kohteiden joukossa on suosikkeja, uutuuksia, kaupunkeja, rantalomia ja paljon muuta!

✔️ Kohdevalikoimamme kehittyy jatkuvasti. Voit vaikuttaa tuleviin kohteisiin!

 

Sinun lomasi - juuri kuten haluat

Matkavekan omatoiminen lento+hotelli-lomapaketti koostuu lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna siis itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. Hintaan sisältyy edestakaiset lennot, majoitus valitsemassasi hotellissa ja 1 x kirjattu matkatavara. Lento+hotelli-lomapaketit ovat omatoimimatkoja eikä matkan hintaan sisälly opaspalveluita tai kuljetuspalveluita lomakohteessa. 

Autonvuokraus

Anna vuokra-auton viedä sinut vapaammin kohti elämyksiä! Kun olet itse ratissa, päätät itse aikataulut ja teet pysähdyksiä omien toiveidesi mukaan. Poikkea pikkuteille, vieraile sivukylissä tai aja suoraan suosituimmille nähtävyyksille! Yhteistyökumppanimme Rentalcarsin kautta voit hakea sopivan vuokra-auton tunnetuimpien autonvuokrausyritysten valikoimasta. Siten pääset vertaamaan eri yritysten tarjontaa, hintoja ja erikoistarjouksia. Saat juuri haluamasi auton oikeaan paikkaan ja sopivaan hintaan.

Hotellikuljetukset

Voit ostaa hotellikuljetuksen lentokentältä hotellille ja takaisin helposti suoraan lento+hotelli-lomapakettien yhteyteen.

Matkapakettilain turva lomallasi

Tähän matkaan sovelletaan yleisten matkapakettiehtojen lisäksi Matkavekan lisä- ja erityisehtoja. On huomioitavaa, että lento+hotelli-lomapakettien peruutus- ja muutosehdot ovat huomattavasti yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat. Lento+hotelli-lomapaketit ovat reittilentoihin perustuvia, yksilöllisesti koottavia omatoimisia matkapaketteja. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät lentoyhtiön ja hotellin varausehtojen mukaan. Muutokset ja peruutukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Pääsääntöisesti vahvistettua varausta ei voi muuttaa. Mahdollinen takaisinmaksu peruutustapauksissa voi olla hyvin rajoitettua tai ei ole lainkaan mahdollista. Lento+hotelli-lomapakettien lipunkirjoitus tapahtuu automaattisesti heti vahvistamisen ja maksamisen jälkeen. Useimmat lentolipputyypit eivät salli takaisinmaksua lipunkirjoituksen jälkeen peruutus- tai muutostilanteissa. Matkaehdot löydät tästä!

Jaa tämä sivu sähköpostitse