Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • PKO - Joensuusta Algarveen 9.-16.10.2019

  PKO:n asiakasomistajamatka

PKO:N ASIAKASOMISTAJAMATKA ALBUFEIRAAN 9.-16.10.2019

PKO Algarve

Tervetuloa mukaan Pohjois-Karjalan Osuuskaupan asiakasomistajamatkalle Algarven rannikolle, Portugaliin 9.-16.10.2019!

 

Algarve on aurinkoisempi paikka kuin Kalifornia - siellä nautitaan yli 3 000 aurinkotuntinnista vuodessa. Aika täydellinen lomakohde siis! Algarven rannikolla on yli sata erilaista rantaa ja hurmaavia poukamia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Algarven tunnusmerkkejä ovat kauniit, valkohiekkaiset rannat, jotka sijaitsevat upeiden kallionkielekkeiden välissä. Täältä löydät elämyksiä, joita on tarjolla vain hyvin harvassa paikassa. World Travel Awards on nimennyt rannat vuonna 2017 Euroopan kauneimmiksi rannoiksi — ja jos käyt Algarvessa, ymmärrät varmasti miksi. Löydät halutessasi oman pienen rannan tai poukaman, jossa voit nauttia auringosta kaikessa rauhassa.

Vastinetta rahoille ja makuelämyksiä Algarvessa

Algarven rannikko tarjoa vastinetta rahoillesi. Voit nauttia korkeatasoisesta lomasta, herkullisista ravintolaelämyksistä ja upeista rannoista, mutta hintataso on edullisempi kuin esimerkiksi Espanjan lomasaarilla. Paikallisten ravintoloiden ylpeydenaiheita ovat tietenkin meren antimet - merenkulkumaassa kun ollaan. Kulinaarisen elämyksen täydentävät Portugalin  maailmankuulut viinit ja rakastetut portviinit. Ruoka ja viini ovat molemmat suhteellisen edullisia, marketista voit ostaa pullollisen hyvää viiniä vain viidellä eurolla.

Algarven hotellit

Kauniilla Algarven rannikkoalueella on kaikkea pienistä ja idyllisistä kalastajakylien pikkuhotelleista ylellisiin wellness-lomakyliin. Algarven rannikko on ihanteellinen matkakohde perheille, jotka kaipaavat ihanaa rantalomaa, puhdasta merivettä, valkoisia hiekkarantoja sekä perheystävällisiä hotelleja ja lomakyliä. Valikoimassa on runsaasti erilaisia hotelleja ja huoneistohotelleja aivan veden äärellä Algarven rannikon parhaissa lomakohteissa, AlbufeirassaVilamourassaArmação de Pêrassa ja Alvorissa.

Harrasta ja golfaa Algarven rannikolla

Algarven rannikolla on lukuisia hienoja golfkenttiä, jotka ovat aivan rannan tuntumassa. Täällä voit pelata golfia, samalla kun nautit auringosta ja Afrikan rannikolta puhaltavista lämpimistä tuulista. Jos haluat viettää aktiivisen loman, sinulla on paljon valinnan varaa. Kokeile tennistä, vesiurheilulajeja, purje- ja leijalautailua, sukellusta tai snorklausta.

PKO:n lomapakettiin sisältyy

 • lomalennot Joensuu-Faro-Joensuu turistiluokassa
 • 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa valitussa hotellissa
 • Asiakasomistajille lisäetuna matkan hintaan sisältyy päiväretki "Parhaat palat lännestä" (retkipäivä vahvistuu myöhemmin)
 • Matkavekan suomenkielisen oppaan palvelut matkan aikana

Lisämaksusta

 • lentokenttäkuljetukset kohteessa (varataan erikseen)
 • yhden hengen huone
 • muut retket kohteessa 

Varaukselle voit merkitä vain yhden sähköpostiosoitteen. Muistathan lähettää saamasi viestit myös matkakumppanillesi. Matkan varaamiseen annettuja tietoja voidaan luovuttaa yhteistyökumppaneiden markkinointikäyttöön.

Varaa tältä sivulta tai puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-17 ja su 10-14)

 

Asiakasomistajamatka Joensuusta Algarveen

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti