Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matka Playa de las Americasiin Teneriffalle Matkavekasta

    Playa de las Americas

Playa de las Americas - Teneriffa

Varaa loma Playa de las Americasissa - Teneriffalla | Matkavekka

Playa de las Americas - Teneriffan suosittu ja vilkas lomakylä

Matkusta kanssamme Teneriffan suurimpaan ja suosituimpaan lomakylään, Playa de las Américasiin. Täältä löydät saaren hienoimmat ja lapsiystävällisimmät rannat, monia ravintoloita ja mukavaa lomaelämää.

Hyviä rantoja, vilkasta elämää ja iloisia päiviä

Playa de las Américas tarjoaa aurinkoa, rantoja, hyviä makuelämyksiä ja ennen muuta mukavaa lomaa. Täällä on aina jotakin mielenkiintoista meneillään. Kylän keskustassa on lukuisia ravintoloita, baareja ja yökerhoja – elämä on vilkasta kaikkina vuorokauden aikoina. Nauti auringosta kauniilla lapsiystävällisillä rannoilla, joita reunustaa kaunis, Los Cristianosiin saakka ulottuva rantakatu. Kävelykadun toinen pää ulottuu pohjoisessa olevaan Fañabeen uudempaan ja rauhallisempaan loma-alueeseen.

Ne, joille uneliaat aurinkokylvyt ja raukea pulikointi eivät riitä, voivat vuokrata rannoilta polkuveneitä, lainelautoja ja kanootteja. 

Koe Teneriffa

Playa de las Américas on nappivalinta, jos haluat nähdä mahdollisimman paljon Teneriffasta, esimerkiksi jylhä Teiden tulivuori sijaitsee siellä. Voit tietenkin vuokrata auton ja tutustua saareen omaan tahtiisi. Lekottelun ja huvittelun vastapainoksi Americasin läheltä löytyy jylhiä patikointimaisemia eikä Las Cañadasin luonnonpuistoonkaan ole autolla pitkä matka. 

Golfia Teneriffalla

Jos haluat pelata lomallasi golfia, suosittelemme Playa de las Américasia. Aivan lyhyen matkan päässä on kolme golfkenttää: Golf Costa Adeje, Golf Las Americas ja Amarilla Golf.

Hotellit Playa de las Americasissa

Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Playa de las Americas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse