Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Premium-matkat Matkavekasta

    Premium

Premium-matka on elämys

Premium-lomapaketti tarjoaa hieman enemmän!

 

Premium-matkalta palaat kotiin taskut täynnä elämyksiä ja upeita lomamuistoja - olemme valinneet matkapakettiin valmiiksi lomakohteen parhaat retket ja hyvät hotellit.

Premium-lomapaketti on valmis, mietitty kokonaisuus. Tällä hetkellä suunnittelemme uusia Premium-matkoja syksylle 2020 - ja kerromme niistä tällä sivulla niin pian kuin mahdollista.

Premium-matkalla saat enemmän vastinetta rahoillesi: enemmän sisältöä ja elämyksiä. Majoitut samassa hyvätasoisessa hotellissa koko lomasi ajan ja lähdet tukikohdastasi opastetuille retkillemme. Vapaapäivinä voit tutkia kaunista ympäristöä omin päin tai viettää aikaa hotellin miellyttävissä puitteissa.

Matkavekan suomenkieliset oppaat ovat palveluksessasi ja apunasi. He tuntevat matkakohteen kuin omat taskunsa: historian, paikalliset tavat ja sisäpiirin vinkit. Retkillä kuulet oppaiden kertomana paljon kiinnostavia tarinoita ja syventävää taustatietoa. He päivystävät myös puhelimitse, joten saat aina apua ja neuvoa mahdollisissa pulmatilanteissa. 

Premium-lomapaketti sisältää:

  • Hyvätasoisen hotellimajoituksen
  • Valikoidut retket, jotka tarjoavat matkakohteen parhaita elämyksiä
  • Suomenkielisen oppaan palvelut

Jaa tämä sivu sähköpostitse