Radio Rock risteily XX 10.-11.9.2016

alk. 119 € /henkilö

RadioRock XX – risteily 10.-11.9.2016

Esiintyjät ovat Mokoma, Stamina, Kotiteollisuus ja ulkomaalaistaustainen laulu- ja soitinyhtye Amaranthe. Lisäksi risteilyllä viihdyttävät Rock’n’Roll Sensation sekä koomikot Matti Patronen ja Arimo Mustonen.

Matkan tiedot:

Baltic Queen

alk. 149 €/hlö

Vuonna 2009 rakennettu Baltic Queen tarjoaa tasokkaan risteilyn! Laivalla on modernit, toimivat tilat, monipuoliset palvelut sekä tietysti viihdettä jokaisen makuun. Tilauksesta saatavilla on myös allergia-, inva- ja perhehyttejä. Hyttikuvat ovat suuntaa antavia.

B-hytti

Kahden tai neljän hengen hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Tilaa erikoishytit myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi
Lemmikkihytti: Laivalla on myös kymmenen B-luokan lemmikkihyttiä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja TV. Hyttien koko on 9 m². Hinta B-luokan mukaan. 
Allergiahytti: Neljän hengen ikkunattomia B-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta B-luokan mukaan.

A-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Tilaa erikoishytit myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi
Allergiahytti: Neljän hengen ikkunallisia A-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta A-luokan mukaan.
Invahytti: Laivalla on kaksi 2 hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja TV. Hyttien koko on noin 13 m². Hinta A-luokan mukaan.

A Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m² hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Family

Tilaa Family-hytit myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi

Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia. Hytit sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä väliovi. Väliovet ovat avoinna ja lukitaan asiakkaan pyynnöstä.

Allergiahytti: Neljän hengen ikkunallisia perhehyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta  mukaan Family-luokan mukaan.

Deluxe

Tilaa Deluxe-hytit myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi

Kahden hengen tilavia hyttejä 11-14m2 kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan (poislukien erikoisristeilyt, jollei toisin ole mainittu).

Suite

Tilaa Suite myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi

Kahden hengen tilavia hyttejä 24-31m2 kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan (poislukien erikoisristeilyt, jollei toisin ole mainittu).

Executive Suite

Tilaa Executive Suite myyntipalvelustamme: myynti@matkavekka.fi

Kahden hengen tilavia parvekkeellisia hyttejä 24-31m2 laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on parivuode, sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin ja jääkaappi. Jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan (poislukien erikoisristeilyt, jollei toisin ole mainittu).

Hyvä tietää

Maksamalla ennakkomaksun sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin.

Maksuehdot: ennakko 50e/hlö 7 vrk varauksesta (internetissä heti), loppumaksu 35 vrk ennen matkaa

Peruutusehdot (koskevat myös liityntäkuljetuksia):
 • peruutus yli 35vrk ennen matkaa, kuluna 50e/ peruttu paikka
 • peruutus 35 – 15vrk ennen matkaa, kuluna 75% matkan hinnasta
 • peruutus 14 vrk tai vähemmän ennen matkaa, kuluna 100% matkan hinnasta
 • Peruutus lääkärintodistuksella kuluna 50e/hlö, edellyttäen että peruutus tehdään viimeistään satamassa lähtöpäivänä ja lääkärintodistus toimitetaan MatkaVekkaan 2 viikon kuluessa peruutuksesta.

Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään 12e palvelumaksu.

Nimenmuutokset: 20e/hlö, kun lähtöön on 35vrk tai vähemmän.

Matka-asiakirjat:

Viro kuuluu Schengen-alueeseen, mutta matkustettaessa on aina oltava virallinen matkustusasiakirja. Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty kuvallinen henkilökortti (ei ajokortti). Myös lapset tarvitsevat oman matkustusasiakirjan. Matkustaja itse on vastuussa siitä, että hänellä on tarvittavat matkustusasiakirjat.

Ikäraja:

Poikkeusikäraja 20-v.
Varustamon ikäsäännöt
Huom! Valvojan (vähintään 25-v.) tulee majoittua samaan hyttiin valvottaviensa kanssa.

Maksuvälineet laivalla:

Tallinkin aluksilla Suomen ja Viron välisessä liikenteessä kelpaavat eurot. Maksuvälineinä kelpaavat suomalaiset pankkikortit, ja luottokorteista Visa, EuroCard, MasterCard, Diners Club ja American Express.
Kaikissa kaupoissa on yhdellä kassalla mahdollista maksaa Visa Electron, Visa Debit ja Maestro -korteilla. Huom! Toiminta on riippuvainen satelliittiyhteydestä (ei toimi aina).
Huom! Baareissa ja ravintoloissa ei ole mahdollista maksaa näillä korteilla.

Kaupat laivalla:

Kaupat ovat normaalisti auki koko risteilyn ajan.

Aikataulu, Baltic Queen:

10.9. klo 16.30 lähtöselvitys alkaa Länsiterminaalin 2. krs
10.9. klo 18.30 m/s Baltic Queen lähtee
11.9. klo 08.00 – 12.10 maihin pääsy Tallinnassa
11.9. klo 12.30 paluumatka alkaa
11.9. klo 16.00 saapuminen Helsinkiin

Hintaan sisältyy:

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Radio Rockin risteilyohjelma

Lisämaksusta:

Ateriat

 • illallinen 33e/hlö
 • aamiainen 10,50e/hlö
 • erikoisaamiainen 16,50e/hlö
 • lounas 25e/hlö

Bussiliitännät

 •  Isojoki-Pori-Forssa-Helsinki satama
 •  Rauma-Turku-Salo-Lohja-Helsinki satama
 •  Vaasa-Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna-Helsinki satama
 •  Äänekoski-Jyväskylä-Lahti-Helsinki satama
 •  Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki satama
 •  Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Helsinki satama

Bussien toteutuminen edellyttää minimimäärää matkustajia. Mikäli joku linjoista ei toteudu, ilmoitamme siitä 14 vrk ennen lähtöä. Emme voi taata eri pysäkeiltä nousevia samaan bussiin.

Katso liityntäkuljetukset tarkemmin tästä.