Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Risteilyt ja laivamatkat | Varaa Matkavekasta

    Risteilyt ja laivamatkat

Risteilyt & laivamatkat

Risteily on elämys

Laivamatkat ja risteilyt ovat erinomainen ja helppo tapa tehdä pieni irtiotti arjen kuvioista. Et tarvitse pitkää viikon lomaa, vaan lyhyempi vapaa riittää. Melkein aina on aikaa lähteä laivalla pienelle minilomalle vaikkapa Tallinnaan. 

Tallinkin laivat

Viemme Viron-kohteisiimme Tallinnaan ja Pärnuun Tallinkin upeilla laivoilla. Laivavuoroja on useita päivässä, joten löydät varmasti itsellesi sopivimmat meno- ja paluuajat. Lähtösatama näillä matkoilla on aina Helsingin Länsisatamassa.

Irti rannasta, irti arjesta

Jo laivamatka itsessään on elämys. Laivoilla palvelut ovat erinomaiset, ja voit nauttia matkan aikana hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Taxfree-ostokset ovat edullisia, kannattaa tuoda laivalta tuliaisiksi makeisia, herkkuja ja vaikkapa juomia. Lapset viihtyvät laivalla omissa leikkipaikoissaan ja pelihuoneissaan.

Teemaristeilyt

Teemme myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa erityisiä teemaristeilyjä ja erikoismatkoja, joissa on aiheeseen liittyvää räätälöityä ohjelmaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Bailupaatti-risteily tai HitMix-risteily.

Teemaristeilyjä moneen makuun

Ässät-faniristeily 11.-12.1.2020

Viking Grace Turusta

Tutustu ja varaa >

Tulimeri-risteily 24.-25.1.2020

Baltic Princess Turusta

Tutustu ja varaa >

OAJ-risteily 25.-26.1.2020 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa>

Hitmix Jysäri -risteily 28.-29.3.2020 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa >

Tallinna

VIRO

Minilomalle parissa tunnissa!

Tutustu ja varaa >

Pärnun kaupunkilomat

Laivamatkat, majoitus ja aamiainen sisältyy aina hintaan!

Lue lisää täältä >

Pärnun kylpylälomat 

Laivamatkat, majoitus, puolihoito ja rutkasti kylpylähoitoja sisältyy hintaan!

Lue lisää täältä >

Lähde risteilylle

Risteilyt Itämerellä, minilomat Virossa

Varaa virkistävä risteily ja vietä kiva miniloma - helposti ja edullisesti! Matkavekka vie sinut laivalla Tallinnaan sekä Pärnuun - hintaan kuuluu aina laivamatkat ja majoitus valitsemassasi hotellissa. Lähdöt Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan päivittäin, Pärnuun kaksi kertaa viikossa. 

Kylpyläloma vai kaupunkiloma?

Lähde laivalla elämyksiin! Jos haluat hemmotella itseäsi, valitse kylpyläloma, johon kuuluu rentouttavia hoitoja. Kylpylälomia löydät Pärnusta ja Tallinnasta. Kaupunkilomaa viettävä saa suunnitella omannäköisensä loman Tallinnassa tai  Pärnussa. Perheet matkaavat mieluusti Tallinnaan tutkimaan kaupungin ihmeitä tai kesällä valloittamaan Pärnun kuuluisia rantoja.

Teemaristeilyt 

Samanhenkistä seuraa, hyvää musiikkia ja mukavaa ohjelmaa löydät erilaisilta teemaristeilyiltä. Nämä risteilyt myydään usein nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi ajoissa! Teemaristeilyt ovat erinomainen tapa viettää vaikka pikkujouluja porukalla.

Jaa tämä sivu sähköpostitse