Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Risteilyt ja laivamatkat | Varaa Matkavekasta

    Risteilyt ja laivamatkat

Risteilyt & laivamatkat

Risteily on elämys

Laivamatkat ja risteilyt ovat erinomainen ja helppo tapa tehdä pieni irtiotti arjen kuvioista. Et tarvitse pitkää viikon lomaa, vaan lyhyempi vapaa riittää. Melkein aina on aikaa lähteä laivalla pienelle minilomalle vaikkapa Tallinnaan. 

Tallinkin laivat

Viemme Viron-kohteisiimme Tallinnaan ja Pärnuun Tallinkin upeilla laivoilla. Laivavuoroja on useita päivässä, joten löydät varmasti itsellesi sopivimmat meno- ja paluuajat. Lähtösatama näillä matkoilla on aina Helsingin Länsisatamassa.

Irti rannasta, irti arjesta

Jo laivamatka itsessään on elämys. Laivoilla palvelut ovat erinomaiset, ja voit nauttia matkan aikana hyvästä ruoasta, ostoksista ja viihteestä. Taxfree-ostokset ovat edullisia, kannattaa tuoda laivalta tuliaisiksi makeisia, herkkuja ja vaikkapa juomia. Lapset viihtyvät laivalla omissa leikkipaikoissaan ja pelihuoneissaan.

Teemaristeilyt

Teemme myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa erityisiä teemaristeilyjä ja erikoismatkoja, joissa on aiheeseen liittyvää räätälöityä ohjelmaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Bailupaatti-risteily tai HitMix-risteily.

Risteilyjä moneen makuun

Bailupaatti-risteily 26.-27.10.2019

Baltic Princess Turusta

Tutustu ja varaa >

Hitmix Jysäri -risteily 14.-15.11.2019 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa >

The Original JouluJolla -risteily 28.11.2019 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa >

Xracing-risteily 13-14.12.2019 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa >

Tulimeri-risteily 24.-25.1.2020

Baltic Princess Turusta

Tutustu ja varaa >

OAJ-risteily 25.-26.1.2020 

Europa Helsingistä

Tutustu ennakkoon  >

Tallinna

VIRO

Minilomalle parissa tunnissa!

Tutustu ja varaa >

Pärnun kaupunkilomat

Laivamatkat, majoitus ja aamiainen sisältyy aina hintaan!

Lue lisää täältä >

Pärnun kylpylälomat 

Laivamatkat, majoitus, puolihoito ja rutkasti kylpylähoitoja sisältyy hintaan!

Lue lisää täältä >

Varaa virkistävä risteily ja vietä kiva miniloma - helposti ja edullisesti! Matkavekka vie sinut laivalla Tallinnaan sekä Pärnuun ja Saarenmaalle - hintaan kuuluu aina laivamatkat ja majoitus valitsemassasi hotellissa. Lähdöt Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan päivittäin, Pärnuun kaksi kertaa ja Saarenmaalle kolme kertaa viikossa. 

Kylpyläloma vai kaupunkiloma?

Lähde laivalla elämyksiin! Jos haluat hemmotella itseäsi, valitse kylpyläloma, johon kuuluu rentouttavia hoitoja. Kylpylälomia löydät Pärnusta, Saarenmaalta ja Tallinnasta. Kaupunkilomaa viettävä saa suunnitella omannäköisensä loman Tallinnassa , Saarenmaalla tai  Pärnussa. Perheet matkaavat mieluusti Tallinnaan tutkimaan kaupungin ihmeitä tai kesällä valloittamaan Pärnun kuuluisia rantoja. Perhelomapaketit sisältävät mukavaa tekemistä, lue lisää täältä

Teemaristeilyt

Samanhenkistä seuraa, hyvää musiikkia ja mukavaa ohjelmaa löydät erilaisilta teemaristeilyiltä. Nämä risteilyt myydään usein nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi ajoissa!

Jaa tämä sivu sähköpostitse