Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND
  • Risteilyt ja laivamatkat | Varaa Matkavekasta

    Risteilyt ja laivamatkat

Teemaristeilyt

Risteily on elämys

Laivamatkat ja risteilyt ovat erinomainen ja helppo tapa tehdä pieni irtiotti arjen kuvioista. Et tarvitse pitkää viikon lomaa, vaan lyhyempi vapaa riittää. 

Teemaristeilyt

Teemme myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa erityisiä teemaristeilyjä ja erikoismatkoja, joissa on aiheeseen liittyvää räätälöityä ohjelmaa. Tällainen onesimerkiksi HitMix-risteily.

Teemaristeilyt

Tulimeri-risteily 24.-25.1.2020

Baltic Princess Turusta

Tutustu ja varaa >

OAJ-risteily 25.-26.1.2020 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa>

Hitmix Jysäri -risteily 28.-29.3.2020 

Europa Helsingistä

Tutustu ja varaa >

Lähde risteilylle

Risteilyt Itämerellä, minilomat Virossa

Varaa virkistävä risteily ja vietä kiva miniloma - helposti ja edullisesti! Matkavekka vie sinut laivalla Tallinnaan sekä Pärnuun - hintaan kuuluu aina laivamatkat ja majoitus valitsemassasi hotellissa. Lähdöt Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan päivittäin, Pärnuun kaksi kertaa viikossa. 

Kylpyläloma vai kaupunkiloma?

Lähde laivalla elämyksiin! Jos haluat hemmotella itseäsi, valitse kylpyläloma, johon kuuluu rentouttavia hoitoja. Kylpylälomia löydät Pärnusta ja Tallinnasta. Kaupunkilomaa viettävä saa suunnitella omannäköisensä loman Tallinnassa tai  Pärnussa. Perheet matkaavat mieluusti Tallinnaan tutkimaan kaupungin ihmeitä tai kesällä valloittamaan Pärnun kuuluisia rantoja.

Teemaristeilyt 

Samanhenkistä seuraa, hyvää musiikkia ja mukavaa ohjelmaa löydät erilaisilta teemaristeilyiltä. Nämä risteilyt myydään usein nopeasti loppuun, joten varaa paikkasi ajoissa! Teemaristeilyt ovat erinomainen tapa viettää vaikka pikkujouluja porukalla.

Jaa tämä sivu sähköpostitse