Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
  • Hiihtolomat

Suositut hiihtolomaviikot

hiihtoloma

Vietä talvilomaa lähellä tai kauempana!

Kylmässä pohjolassa, pitkässä ja pimeässä kaamoksessa on melkein elinehto päästä edes toviksi piipahtamaan etelään. Aurinko, valo ja lämpö lataavat jo viikossa akkusi täyteen energiaa. Varaa aurinkoloma talveksi, ja on jotain mitä odottaa! Rentouttava rantaloma hellii kehoa ja mieltä, ja tarjoaa ihanan mahdollisuuden viettää laatuaikaa perheen parissa tai kahden kesken.   

Koululaisten hiihtolomat

Suosituimmat lomaviikot talven mittaan osuvat luonnollisesti koulujen lomaviikoille 8, 9 ja 10. Olemme ottaneet Matkavekan valikoimaan perhehotelleja, joissa lapset ja perheet on erityisesti huomioitu. Useimmissa niistä on lapsille oma uima-allas, leikkialue ja kenties ohjattua toimintaa tai lastenkerho. Valitse vaivaton All inclusive -palvelu, ja ruokailut on tehty helpoksi koko perheelle. Lapset löytävät omia suosikkiherkkujaan buffet-pöydästä - sekä tietenkin mielin määrin jäätelöä. 

Lomia suomeksi

Haluamme lomakokemuksesi olevan paras mahdollinen. Siksi palvelemme sinua aina suomeksi, niin myyntipalvelumme puhelimessa ja chatissa kuin myös itse lomakohteessa. Kokeneet ja ammattitaitoiset oppaamme auttavat lomasi onnistumisessa ja vinkkaavat, mitä kohteessa kannattaa tehdä. Mielenkiintoisilla retkillämme he pistävät kaiken tietämyksensä likoon, jotta saisit lomastasi enemmän irti. Muistathan, että oppaamme ovat käytettävissäsi myös puhelimen päässä koko lomasi ajan.

Haaveilu sallittu!

Varaa lomasi ajoissa. Aikainen lintu voi valita useammasta vaihtoehdosta sopivimman. Pääset myös fiilistelemään lomaasi jo etukäteen ja suunnittelemaan, mitä kaikkea haluat lomallasi tehdä ja kokea. Tervetuloa talvilomalle!

Lähdöt lomalennoille maakuntakentiltä ja Helsingistä. 

Lisää matkavaihtoehtoja

Kaikki lähtökentät

Matkavekka lentää maakuntakentiltä syksyllä, talvella ja keväällä. Katso oman kotikenttäsi lähdöt täältä.

Lue lisää >

Talvilomat

Lomailetko vasta talvella? Katso kaikki talven lomakohteet täältä.

Lue lisää >

Tallinna

Minilomalle helposti ja edillisesti!

Lue lisää >

Pärnu

Kaupunki- ja kylpylälomia vuoden ympäri!

Lue lisää >

Hiihtolomaviikot 8, 9 ja 10

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7