Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa kesäloma Matkavekasta!

Kesän parhaat lomat

Valitse suosikkikohde ja lähde kesälomalle!

Kun kotimaan kesäsää ei aina näytä parastaan, kannattaa suunnata jonnekin varmasti lämpimään, missä aurinko kimmeltää komeana taivaalla ja lämmittää vedet uintikelpoisiksi. Matkavekan kesä tarjoaa paljon erilaisia lomakohteita, joista löydät varmasti itsellesi ja perheellesi juuri sen oikean. Haaveiletpa unelmien uimarannasta, ikimuistoisista elämyksistä tai tasokkaasta palvelusta, ne kaikki ovat ulottuvillasi.

Paljon kesäkohteita lähellä ja kauempana

Suomalaisten rakastama Kreikka on edelleen suosittu kesäisin. Lennämme Kreetalle ja Rodokselle pitkälle syksyyn asti. Jos et vielä olet käynyt kummassakaan, suosittelemme lämpimästi! Kreikan kohteista ei pidä unohtaa myöskään Ateenaa ja sen ympärsitöä tai vehreää Korfua.

Ihastuttava Kroatia houkuttelee lomalaisia kirkkailla vesillään ja kauniilla luonnollaan. Dubrovnikin kaunis kaupunki ja sitä ympäröivä rannikko ovat täydellinen lomapari. Istrian  niemimaa viehättää puolestaan romanttisilla maisemillaan. Split ja sen ympäristö tarjoavat rantalomaa ja kulttuuria mukavassa paketissa.

Espanjan auringon alla lomapalvelut ovat hiotuneet vuosien saatossa ja täällä nähtävää riittää. Mallorcan kuvankaunis saari pikku uimapoukamineen on kokemisen arvoinen. Aurinkorannikko Costa del Sol tarjoaa pitkiä hiekkarantoja ja paljon retkikohteita. Tutustu myös muihin Espanjan kohteisiimme, löydät varmasti mieluisen!

Kurkista myös muita lomavaihtoehtoja

Golfpaketit

Olemme koonneet golfpaketteja Espanjaan, Portugaliin, Turkkiin ja Bulgariaan. Golfpaketti sisältää aina vähintään lennot, majoituksen ja golfia.

Tutustu, varaa ja lähde golflomalle >>

Vaellusmatkat

Elämyksellisiä vaellusmatkoja Italiaan, Kroatiaan ja Andorraan! Vaellusmatkapaketti sisältää lennot, majoituksne puolihoidolla, ohjatut vaellukset ja muuta ohjelmaa.

Tutustu, varaa ja lähde vaellusmatkalle>>

Kaupunkilomat

Kiinnostavia ja elämyksellisiä kaupunkilomia Euroopassa. Löydä oma kaupunkisi ja valitse sinulle sopiva matkan kesto. Kaupunkilomapaketti sisältää lennot ja majoituksen.

Tutustu, varaa ja lähde kaupunkilomalle >>

Ryhmämatkat

Ryhmämatkat lähelle ja kauas! Räätälöimme ryhmämatkoja ammattitaidolla. Jokainen matka on erilainen ja juuri kullekin ryhmälle huolella suunniteltu.

Poimi ideoita ja ota yhteyttä >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse