Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa syksyn loma Matkavekasta

    Varaa syksyn loma

Matkalle syksyllä

Varaa syysloma Matkavekasta

Varaa syksyn loma - tärkeä irtiotto arjesta

Syysloma on ihanteellista aikaa matkustamiselle. Suomen kesä on suloinen, mutta monen mielestä liian lyhyt. Kun kesäinen auringonpaiste alkaa olla vain kaikkoava muisto, monet valitsevat matkan etelään. Ihana matka aurinkoon on hieno tapa pidentää kesää aina syyslomaan saakka. Sen aikana voit ladata auringonpaistetta tulevan talven varalle.

Miksi istuisit kotona syysloman ajan kesää kaivaten, kun voit kylpeä etelän auringossa? Koe syysloma ilman loskaa, tuulta ja kylmyyttä. Kun syksyn sateet ja pimeys vievät kotimaan kesän rippeet mennessään, on erinomainen hetki lähteä lämpimiin maisemiin tankkaamaan valoenergiaa talven varalle. Matkavekka vie syyslomalle useaan suosittuun Välimeren lomakohteeseen, jossa kesä jatkuu pitkälle syksyyn. 

Syyslukukauden katkaiseva loma antaa perheille hyvän mahdollisuuden viettää hyviä hetkiä yhdessä. Ota tästä mahdollisuudesta kaikki irti ja vie koko perhe upealle matkalle lämpimään kohteeseen. Monet hotelleistamme sopivat erityisesti perheille, sillä niissä on lasten uima-altaita, leikkialueita ja All inclusive -paketit. Mukavan yhdessäolon, pelien ja ilon täyttämä syysloma jää muistoihin ja tuo iloa tuleviin kuukausiin.

Valikoimamme ylelliset ja edulliset hotellit tarjoavat ainutlaatuista ja laadukasta hemmottelua. Nauti olostasi altaalla tai nosta sykettäsi tenniskentällä tai kuntosalilla. Kävele rannalla tai rentoudu käymällä spassa tai shoppailemassa. Pysähdy nauttimaan korkealuokkaisesta makuelämyksestä, kuuntelemaan paikallista musiikkia ja katselemaan musiikkiesitystä ennen kuin päätät illan yhdessä alueen upeista yökerhoista. 

Jos varaat matkasi hyvissä ajoin, saat enemmän valinnanvaraa ja voit pidentää lomakokemustasi. Hyvä neuvo matkan suhteen onkin, että vältä sen varaamista viime hetkellä. Vaikka äkkilähtö voi olla kokemuksena yhtä upea kuin huolellisesti suunniteltu matka, saat lomastasi enemmän irti, kun varaat sen hyvissä ajoin. Varaa siis matkasi tänään ja valmistaudu tuntemaan hiekka varpaidesi välissä!

Perhehotelleja syyslomalle

Koko perheelle suosittelemme All inclusive -hotelleja, jossa ateriat ja välipalat sisältyvät hintaan. Lisäksi All inclusive -hotelleissa järjestetään paljon tekemistä eri-ikäisille lomailijoille, lapsille on yleensä oma lastenkerho ja kivaa ohjelmaa. Kaikki viihtyvät!

Syyslomalle kotikentiltä

Lennämme syyslomalle myös suoraan kotikentiltä. Tutustu monipuoliseen valikoimaan!

Valitse viikko tai lyhyempi loma

Helsingistä syyslomien valikoimassa on myös lento+hotelli-matkapaketteja, joiden keston ja lähtöpäivän voit valita omien aikataulujesi mukaan. Kohdevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

VIETÄ syksyn loma KAUPUNGISSA TAI RANNALLA

Lomat kotikentiltä

Matkavekka-lomapaketit suoraan kotikentiltä.

Tutustu ja varaa tästä >>

Kaupunkilomat syyslomalla

Päätä itse matkan kesto ja lähtöpäivä!

Tutustu ja varaa tästä >>

Lento+hotelli-lomapaketit syyslomalla

Päätä itse matkan kesto ja lähtöpäivä!

Tutustu ja varaa tästä >>

Koko lomavalikoima

Tutki koko lomavalikoimaa ja valitse seuraavan lomasi määränpää!

Tutustu ja varaa tästä >>

Jaa tämä sivu sähköpostitse