Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, Silja Line

alk. 17 € /henkilö

Tällä uljaalla aluksella tunnet olevasi lomalla heti, kun laiva irtoaa satamasta! Risteilyllä ehdit kokea kaksi erilaista iltaa ja viettää tapahtumarikkaan päivän Pohjolan trendimekassa Tukholmassa. Miniloma on nimeään isompi - varaa heti!

Laiva on oma lomamaailmansa. Lukuisat ravintolat tarjoavat mahtavia makunautintoja, tax free -myymälästä löydät edulliset tuliaiset ystäville ja sukulaisille ikään katsomatta, ja tosishoppaajan kannattaa tutustua myös laivan luksustuotemyymälöihin. Hyvänolon osastot kutsuvat rentoutumaan, ravintoloissa on tasokasta viihdeohjelmaa musiikista tanssiin ja akrobatiasta tähtiesiintyjiin. Lapsille ja nuorille löytyy oma valtakuntansa pallomerineen ja pleikkapeleineen. Viihdy, nautiskele ja vietä mukavaa aikaa läheistesi kanssa!

Matkan tiedot:

Silja Serenade / Silja Symphony

alk. 34 €/hlö

Uiva hotelli, kylpylä sekä viihde-, kauppa- ja ravintolakeskus. Itämeren ainoat Promenade-kävelykadut löydät vain Silja Symphonylta ja Silja Serenadelta!

A-luokka

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta näkymä merelle. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv ja vuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

B-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

C-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

Promenade

Kansilla 8–11 sijaitseva korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta on näkymä Promenadelle. Alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi, ja hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

Deluxe

Kaunis ja tilava 14 m2 hytti 1-2 hengelle kannella 11. Hytistä on näköala joko merelle tai Promenadelle. Merenpuoleisissa hyteissä on lisävuodemahdollisuus enintään 17-vuotiaalle lapselle. Varusteluun kuuluu parivuode (vuoteet saa erilleen), flat screen-TV ja jääkaappi. 

Tukholma on kaunis ja eläväinen kaupunki. Täällä vietät mukavasti päivän katselemalla kaupungin monia nähtävyyksiä ja nauttien mukavasta tunnelmasta. Tukholmassa eletään myös ruokabuumia - erinomaisia ravintoloita lyötyy kirjaimellisesti joka makuun.

Suunnista romanttisen vanhan kaupungin eli Gamla Stanin keskiaikaisille kujille, piipahda pikkupuodeissa ja kahviloissa - korvapuustin ihana tuoksu leijuu ilmassa ja kameralle löytyy varmasti käyttöä. Käy tutustumassa myös komeaan Kuninkaanlinnaan, jonka edustalla sotilaat seisovat vartiossa. Vahdinvaihto tapahtuu joka päivä klo 12.05, ja se on mielenkiintoista katsottavaa.  Itse linnaan pääsee kurkistamaan erilaisilla opastuskierroksilla.

Suosittu Djurgårdenin alue tarjoilee monenlaista tekemistä ja viihdettä koko perheelle. Käy ainakin huikeassa Vasa-laivan museossa. Vasa on maailman ainoa1600-luvulla rakennettu laiva, joka on säilynyt meidän päiviimme asti. Laivan tarinaan voi tutustua museossa perinpohjin. Gröna Lundin huvipuistossa vietät riemukkaita hetkiä erilaisissa laitteissa. Ulkoilmamuseo Skansen vie historiassa taaksepäin hauskalla tavalla, kun taas Junibacken on Astrid Lindgrenin lumoavien satumaailmojen koti.

 

Maakunnasta Matkavekan tilausajon  (ei pikavuoro) ostaneille matkan hintaan sisältyy bussikuljetus keskustaan ja Djurgårdenille. Tekemistä riittää vaikka koko päiväksi, varaa minilomasi Tukholmaan heti!

Aikataulut, Silja Line

 • Lähtöselvitys Helsingin Eteläsatamassa: 16:00 - 16:30.
 • Helsinki - Tukholma klo 17:00 - 09:30.
 • Mahdollisuus maissakäyntiin 09:30 - 16:00.
 • Tukholma - Helsinki klo 17:00 - 09:55.

Aikataulut ovat alustavia. Tarkista ajat matkavahvistuksesta. (1.1.-1.3.2014 saapuminen Helsinkiin 10.30)

Hintaan sisältyy:

 • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta:

 • Liityntäkuljetukset
 • Ateriat laivalla

Liityntäkuljetukset

 • Jyväskylä-Lahti-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Tampere-Hämeenlinna-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Lahti-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)
 • Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)

Maakunnasta Matka Vekan tilausajokuljetuksella tuleville asiakkaille sisältyy matkan hintaan kuljetus Tukholmassa keskustaan ja takaisin. Maakunnasta pikavuorolla tulevilla asiakkailla kuljetus Tukholmassa keskustaan ei sisälly matkan hintaan. Bussimatkoilla painorajoitus matkatavaroille 20kg/hlö. Matkanjärjestäjällä on oikeus perua kuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia.

Hyvä tietää

 • Varausvahvistus ja osanottajatodistus toimitetaan sähköpostitse. Maihinnousukortit voitte noutaa satamasta osanottajatodistusta vastaan.
 • Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai poliisin myöntämä, virallinen kuvallinen henkilökortti. Myös lapsilla tulee olla passi/henkilökortti.
 • Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkavakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saatte helposti toimistostamme tai netistä matkavekka.fi/matkavakuutus
 • Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa.