Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä

alk. 20 € /henkilö

Uljaalla aluksella tunnet olevasi kaupunkilomalla jo kun laiva irtoaa satamasta. Risteilyllä ehdit kokea kaksi erilaista iltaa ja viettää tapahtumarikkaan päivän Pohjolan trendimekassa Tukholmassa. Kotiinviemisiksi löydät myös verovapaita tuliaisia.

Lähdöt:

Silja Serenade / Silja Symphony

alk. 30 €/hlö

Uiva hotelli, kylpylä sekä viihde-, kauppa- ja ravintolakeskus. Itämeren ainoat Promenade-kävelykadut löydät vain Silja Symphonylta ja Silja Serenadelta!

A-luokka

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta näkymä merelle. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv ja vuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

B-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

C-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

Promanade

Kansilla 8–11 sijaitseva korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta on näkymä Promenadelle. Alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi, ja hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta

  • Ateriat
  • Kuljetukset kotimaassa

Kuljetukset satamaan (ma, ti, to, la)

  • Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna-Riihimäki-Helsinki (vain 25.2.!)
  • Äänekoski-Jyväskylä-Lahti-Helsinki 
  • Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Lahti-Helsinki 
  • Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki 

Kaikille maakunnasta liityntäkuljetuksilla tuleville asiakkaille sisältyy matkan hintaan kuljetus Tukholmassa keskustaan ja takaisin.
Kaikilla bussireiteillä ei ole lähtöjä joka päivä.

Laiva-aikataulu, Silja Serenade & Silja Symphony 

  • Helsinki - Tukholma 17.00 – 9.30
  • Mahdollisuus maissa käyntiin 9.30 – 16.00
  • Tukholma - Helsinki 17.00 – 9.55 (1.1.-1.3.2014 saapuminen Helsinkiin 10.30)

Hyvä tietää

Matkustajan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ja ikänsä. Iän todistamiseksi Tallinnan risteilyille hyväksytään passi ja henkilöllisyystodistus, Tukholman-risteilyille myös ajokortti ja kuvallinen KELA-kortti. Lain vaatimat matkustajatiedot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä