Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, Silja Line

alk. 12 € /henkilö

Tällä uljaalla aluksella tunnet olevasi kaupunkilomalla jo kun laiva irtoaa satamasta! Risteilyllä ehdit kokea kaksi erilaista iltaa ja viettää tapahtumarikkaan päivän Pohjolan trendimekassa Tukholmassa.

Lukuisat ravintolat laivalla tarjoavat makunautintoja, tax free -myymälästä löydät tuliaiset ystäville ja sukulaisille ikään katsomatta, ja hyvään hintaan!
Hyvänolon osastot kutsuvat rentoutumaan, ravintoloissa on tasokasta viihdeohjelmaa ja Harri Hylje viihdyttää nuorimpia reissaajia!

Matkan tiedot:

Silja Serenade / Silja Symphony

alk. 24 €/hlö

Uiva hotelli, kylpylä sekä viihde-, kauppa- ja ravintolakeskus. Itämeren ainoat Promenade-kävelykadut löydät vain Silja Symphonylta ja Silja Serenadelta!

A-luokka

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta näkymä merelle. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv ja vuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

B-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

C-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

Promenade

Kansilla 8–11 sijaitseva korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta on näkymä Promenadelle. Alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi, ja hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

Tukholmassa voit nauttia vanhasta kaupungista, käydä vilkaisemassa kuninkaanlinnaa, tai suunnata vaikka Tukholman eläintarhaan.

Maakunnasta Matka Vekan tilausajon  (ei pikavuoro) ostaneille matkan hintaan sisältyy bussikuljetus keskustaan ja Djurgårdenille. Djurgårdenin alueelta löydät Vasa-Museon, Skansenin ulkoilmamuseon ja Tukholman eläintarhan. Tekemistä riittää vaikka koko päiväksi, varaa minilomasi Tukholmaan heti!

Aikataulut, Silja Line

 • Lähtöselvitys Helsingin Eteläsatamassa: 16:00 - 16:30.
 • Helsinki - Tukholma klo 17:00 - 09:30.
 • Mahdollisuus maissakäyntiin 09:30 - 16:00.
 • Tukholma - Helsinki klo 17:00 - 09:55.

Aikataulut ovat alustavia. Tarkista ajat matkavahvistuksesta. (1.1.-1.3.2014 saapuminen Helsinkiin 10.30)

Hintaan sisältyy:

 • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta:

 • Liityntäkuljetukset
 • Ateriat laivalla

Liityntäkuljetukset

 • Jyväskylä-Lahti-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Tampere-Hämeenlinna-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Lahti-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)
 • Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)

Maakunnasta Matka Vekan tilausajokuljetuksella tuleville asiakkaille sisältyy matkan hintaan kuljetus Tukholmassa keskustaan ja takaisin. Maakunnasta pikavuorolla tulevilla asiakkailla kuljetus Tukholmassa keskustaan ei sisälly matkan hintaan. Bussimatkoilla painorajoitus matkatavaroille 20kg/hlö. Matkanjärjestäjällä on oikeus perua kuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia.

Hyvä tietää

 • Varausvahvistus ja osanottajatodistus toimitetaan sähköpostitse. Maihinnousukortit voitte noutaa satamasta osanottajatodistusta vastaan.
 • Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai poliisin myöntämä, virallinen kuvallinen henkilökortti. Myös lapsilla tulee olla passi/henkilökortti.
 • Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkavakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saatte helposti toimistostamme tai netistä matkavekka.fi/matkavakuutus
 • Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa.