Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, Silja Line

alk. 9 € /henkilö

Tällä uljaalla aluksella tunnet olevasi lomalla heti, kun laiva irtoaa satamasta! Risteilyllä ehdit kokea kaksi erilaista iltaa ja viettää tapahtumarikkaan päivän Pohjolan trendimekassa Tukholmassa. Miniloma on nimeään isompi - varaa heti!

Laiva on oma lomamaailmansa. Lukuisat ravintolat tarjoavat mahtavia makunautintoja, tax free -myymälästä löydät edulliset tuliaiset ystäville ja sukulaisille ikään katsomatta, ja tosishoppaajan kannattaa tutustua myös laivan luksustuotemyymälöihin. Hyvänolon osastot kutsuvat rentoutumaan, ravintoloissa on tasokasta viihdeohjelmaa musiikista tanssiin ja akrobatiasta tähtiesiintyjiin. Lapsille ja nuorille löytyy oma valtakuntansa pallomerineen ja pleikkapeleineen. Viihdy, nautiskele ja vietä mukavaa aikaa läheistesi kanssa!

Lähde talvilomalla Silja Serenaden tai Silja Symphonyn Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä halaamaan Muumia ja Harri Hyljettä sekä kuuntelemaan suomalaisia kärkinimiä. Lavalle nousee koko perheen tähtiartisteja mm. JVG, Sanni ja Benjamin! Keikat pidetään Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan ja paluumatkalla on artistitapaaminen.

Lähtöpäivät Päivä Tukholmassa -keikkaristeilylle Helsingistä:

20.2. Sanni Silja Symphony
21.2. Anna Abreu Silja Serenade
22.2. JVG Silja Symphony
23.2. Benjamin Silja Serenade
26.2. The Fooo Conspiracy (SWE-artisti, keikka paluumatkalla, ei artistitapaamista!) Silja Symphony
27.2. Sanni Silja Serenade
28.2. The Fooo Conspiracy (SWE-artisti, keikka paluumatkalla, ei artistitapaamista!) Silja Symphony

Matkan tiedot:

Silja Serenade / Silja Symphony

alk. 18 €/hlö

Uiva hotelli, kylpylä sekä viihde-, kauppa- ja ravintolakeskus. Itämeren ainoat Promenade-kävelykadut löydät vain Silja Symphonylta ja Silja Serenadelta!

A-luokka

Korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta näkymä merelle. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv ja vuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on myös liikuntarajoitteisille (ei kannella 5) sekä lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

B-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

C-luokka

Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi. Hyttejä myös lemmikkieläimen kanssa matkustaville.

Promenade

Kansilla 8–11 sijaitseva korkeatasoinen ikkunallinen 11 m2 hytti 2-4 hengelle, josta on näkymä Promenadelle. Alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi, ja hyttejä on tarjolla myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

Deluxe

Kaunis ja tilava 14 m2 hytti 1-2 hengelle kannella 11. Hytistä on näköala joko merelle tai Promenadelle. Merenpuoleisissa hyteissä on lisävuodemahdollisuus enintään 17-vuotiaalle lapselle. Varusteluun kuuluu parivuode (vuoteet saa erilleen), flat screen-TV ja jääkaappi. 

 

 

 

 

 

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa. Risteilymatkoilla ikäraja on 18-vuotta.  Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustattaessa

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) kansalaisia koskee passivapaus eli Pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua Pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa. Mikäli Pohjoismaiden kansalainen matkustaa ilman passia tai henkilökorttia on suositeltavaa, että hänellä on mukanaan jokin muu viranomaisen myöntämä asiakirja (esim. ajokortti tai muu viranomaisen myöntämä asiakirja). Matkaseurueen mukana matkustavan alaikäisen henkilöllisyyden todistamiseksi riittää myös Kela-kortti. Viranomaiset voivat tarvittaessa vaihtaa matkustajan henkilöllisyyteen liittyviä tietoja henkilöllisyyden tarkistamiseksi.

Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi

Matkaliput, laivaannousukortit

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee satamassa terminaalin sisääntulokerroksessa. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntianennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä.

Laivaannousu Silja Serenadelle ja Silja Symphonylle Helsingissä klo 15.30 alkaen ja Tukholmassa klo 15.15 alkaen (Commodore/Sviitti/Junior-Sviitti-matkustajat Helsingissä ja Tukholmassa klo 15.00 alkaen).
Huom! Päivä Tukholmassa -risteilyn matkustajilla on hytti käytössä myös laivan seistessä Helsingissä/Tukholmassa ja maihin- ja laivaannousu on mahdollista koko päivän.

Terminaali Helsingissä

Eteläsatama, Olympiaterminaali, Olympiaranta 1, 00140 Helsinki

Terminaali Tukholmassa

Värtan, Hamnpirsvägen 10, 11574 Stockholm

Aikataulut, Silja Line

  • Lähtöselvitys Helsingin Eteläsatamassa: 16:00 - 16:30.
  • Helsinki - Tukholma klo 17:00 - 09:30.
  • Mahdollisuus maissakäyntiin 09:30 - 16:00.
  • Tukholma - Helsinki klo 17:00 - 09:55.

Aikataulut ovat alustavia. Tarkista ajat matkavahvistuksesta. 

Hintaan sisältyy:

  • Risteily valitussa hyttiluokassa

Lisämaksusta:

  • Ruokailut laivalla. Suosittelemme varaamaan ateriat kattausaikoineen heti matkavarauksen yhteydessä. Varsinkin sesonkiaikoina suosituimmat kattausajat täyttyvät nopeasti.