Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

Tulimeri

0
Kesto 1 Yö
Myynti on nyt suljettu, laiva on täynnä.

 

Hii-o-hoi!
Tulimerilaivaa lastataan!
Myynti on nyt suljettu, laiva on täynnä.

Peruutuspaikkoja voi kysyä Turun satamassa lähtöselvityksestä ennen laivan lähtöä klo 17.00 alkaen.
Matkalippujen jako alkaa klo 17.00 ja päättyy klo 19.15.

 

Perinteinen Tulimeri -risteily risteillään jälleen Turusta 24.-25.1.2020

Maailman suurin palokuntalaisristeily Tulimeri on kaikkien palokuntalaisten vuoden yhteinen aloitustapahtuma. Risteily on tarkoitettu kaikille vapaaehtoisesti ja päätoimisesti pelastusalalla toimiville. Ja mukaan ovat tietysti tervetulleita myös kaikki pelastusalasta kiinnostuneet. Tulimeri sisältää runsaasti hyvää viihdettä, sopivasti alan asiaa ja ennen kaikkea riemukkaita jälleennäkemisiä, uusia tuttavuuksia ja hillitöntä hauskanpitoa hyvässä seurassa!

Tulimeri-risteilyä on järjestetty jo vuodesta 1998. Tulimeri toteutetaan Länsi-Suomen pelastusalan liiton, Kaakkois-Suomen pelastusalan liiton ja Uudenmaan pelastusliiton yhteistyönä. Nyt on luvassa jo 23. risteily.

Vuoden 2020-risteilyn teema on OKTOBERFEST!  Lue lisää >>

Lähtökaupungit
 • Turku satama (TUR)
Hintaan sisältyy
 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Tulimeri-risteilyohjelma

Varaa paikkasi risteilylle

 • Matkustajat

Laiva-aikataulut ja lisäpalvelut

Baltic Princess

Laiva-aikataulu

 • Pe 24.1. klo 17:00 – 19:00 Lähtöselvitys avoinna
 • Pe 24.1. klo 19:30 Baltic Princess lähtee Turusta (Siljan terminaali)
 • La 25.1. klo 18:30 Baltic Princess palaa Turkuun (Siljan terminaali)

Ateriat laivalla

Ateriat etukäteen ostettuna Kattausajat Aikuinen Nuori 12-17 v Lapsi 6-11 v
Illallisbuffet 19.30 34 €  16 € 11 € 
Meriaamiainen   12 €  8 € 5 € 
Erikoisaamiainen   18 €  10 € 8 € 
Brunssi   28 €  15 € 15 €
Lounasbuffet 12.00, 14.00 ja 16.00 26 €  13 €  9 €

Alle 6-vuotiaiden lasten ateriat veloituksetta. Brunssi on poikkeuksellisesti maksullinen myös alle 6-vuotiaille lapsille. Buffet-kattausajat ovat suomen aikaa.

Baltic Princess -hyttikuvaukset

E-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä eri puolilla laivaa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua.

B-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A PREMIUM

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). 

FAMILY

Kaikki 4-, 6- ja 8-hengen perhehytit ovat ikkunallisia 18 m2hyttejä. Hytit sijaitsevat kannella 5 ja niissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä on väliovi. Väliovi on valmiiksi auki (asiakas voi ottaa yhteyttä infoon, jos haluaa lukita).

DELUXE

Kahden hengen tilavia 11–14 m2 hyttejä (osassa hyteistä nojatuoli tai pieni sohva), kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, jääkaappi ja virvokkeita. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan.

SUITE

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia 26–31 m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Olohuone ja makuuhuone, jossa kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen). Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

EXECUTIVE SUITE

Kahden hengen tilavia, 26-31 m2parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Hytin parveke on katettu ja lasitettu n. puoleen väliin asti. Katetussa osassa ei ole lämmitystä. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Hytti sijaitsee peräosassa, joten satamaan saavuttaessa saattaa kantautua tärinästä aiheutuvaa ääntä.

ERIKOISHYTIT

Allergiahytti
Kahden ja neljän hengen ikkunattomia B-hyttejä tai kahden ja neljän hengen ikkunallisia A-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Lisäksi Suite-luokassa kaksi allergiahyttiä kannella 8. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (B-, A- tai Suite-luokka).

Invahytti
Laivan kannella 5 on 3 kahden hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä varusteltuna liikuntarajoitteisia ajatellen. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien koko on noin 13 m². Hinta A-luokan mukaan.

Huom! Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.

Hyvä tietää info - Tulimeri

MATKUSTAJATIEDOT

Ennen matkaa matkan varaajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja.

 • Tulimeri-risteilyllä ikäraja on 18-vuotta
 • Nimenmuutokset 10.12.2019 jälkeen 20 eur/hlö (koskee myös nimettömiä paikkoja)
 • Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään ti 10.12.2019 mennessä

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä myynti@matkavekka.fi. 

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä myynti@matkavekka.fi. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa.

MATKAEHDOT

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja sekä lisäksi matkan erityisluonteen vuoksi tässä mainittuja muutos- ja peruutusehtoja. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä. Katso matkaehdot: www.matkavekka.fi/matkaehdot.

MAKSUEHDOT

 • Varausmaksu 50€/hlö erääntyy maksettavaksi 7 vrk kuluttua (verkkokaupassa varausmaksu maksetaan heti varattaessa) ja loppumaksu 45 vrk ennen matkan lähtöpäivää.
 • Mikäli haluat maksaa Matkavekan lahjakortilla, otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

PERUUTUSEHDOT 

 • Kuluton peruutus 30.4.2019 asti
 • Jos on varattu yli 10 henkeä, voi 50 % henkilömäärästä perua kuluitta vielä 30.8.2019 mennessä
 • Peruutus viimeistään 45 vrk ennen lähtöä, peruutuskulu 30 €/hlö
 • Peruutus 44 – 30 vrk ennen lähtöä, peruutuskulu 50 % risteilyn hinnasta (kuitenkin vähintään 30 €)
 • Peruutus 29 – 14 vrk ennen lähtöä, peruutuskulu 75 % risteilyn hinnasta (kuitenkin vähintään 30 €)
 • Peruutus alle 14 vrk ennen lähtöä, peruutuskulu 95 % (koskee myös aterioita)

Huom! Hytin osaperuutuksessa muiden hytissä majoittuvien matkan hinta nousee. Koko varauksen peruuntuessa veloitetaan myös palvelumaksu 12 €. Alle 5 € summia ei palauteta.

KONTAKTINUMEROT

Matkavekka asiakaspalvelu puh. 020 120 4000 (ma-pe 9-17).

Matkavekan päivystysnumero 040 1350199 toimistoajan ulkopuolisia hätätilanteita varten on (ei varausmuutoksia tms.). Matkan aikana kehotamme aina ensisijaisesti olemaan yhteydessä suoraan laivan infoon.

LÄHTÖSELVITYS

Laivaannousukortit saa matkalippua vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Siljan terminaalin 1. kerroksessa . Matkavekan lähtöselvitys on avoinna klo 17-19. 

Lähtöselvitysluukut on jaettu palokunnan nimen perusteella aakkosjärjestykseen. Muiden osallistujien liput ovat tilaajan sukunimen mukaisesti aakkosjärjestyksessä. Tilaaja noutaa kaikkien varauksellaan olevien matkustajien liput.

Säilytä laivaannousukortti huolellisesti sillä se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Terminaali Turussa: Linnankatu 91, 20100 Turku

MATKUSTUSASIAKIRJA

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Ruotsiin matkustettaessa

 • Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Islanti) kansalaisilta ei vaadita passia. Sinulla tulee olla kuitenkin matkalla mukana jokin viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi, esim. ajokortti tai henkilökortti (väliaikainen henkilökortti ei käy matkustusasiakirjana).
 • Muut EU-kansalaiset:passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti
 • Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisumi

MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Esiintyjät sitoumuksetta.
 • Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.
 • Omien alkoholijuomien vienti laivalle on kiellettyä. Ennen laivaannousua on laukkutarkastus, joten saavuthan ajoissa satamaan, Mahdolliset alkoholijuomat takavarikoidaan ja niitä ei saa takaisin.
 • Menomatkalla Tax Free -myymälässä ei ole alkoholimyyntiä.

VARAUKSISSA NOUDATETAAN MATKAPAKETTILAKIA

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja: www.matkavekka.fi/yleista/tietosuoja/. Tiedot luovutetaan myös tapahtuman tuottajalle.

Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).

VASTUULLISUUS

Tutustu TallinkSiljan vastuullisuusohjelmiin: www.tallinksilja.fi/vastuullisuus

Jaa tämä sivu sähköpostitse