Tulimeri 22.-23.1.2021

0

Matkavekka tiedottaa

Perjantaina 18.9.2020 vahvistuneen tiedon mukaan Matkavekka lopettaa kaiken matkatuotannon ja matkamyynnin Suomessa, eikä Tulimeri-risteilyn myyntiä valitettavasti näin ollen enää hoideta Matkavekan kautta. Kaikki risteilyvaraukset peruutetaan ja Matkavekan vastuullinen matkanjärjestäjä TravelCo Nordic A/S palauttaa jo maksetut maksut asiakkaille täysimääräisinä.

Ilmoita tiedot varauksesi maksunpalautusta varten tällä sivulla olevalla lomakkeella viimeistään 24.9.2020. Mikäli varauksellasi ei ole maksuja, sinulta ei vaadita toimenpiteitä. Pyydämme huomioimaan, että koronaviruspandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa maksupalautuksissa on viiveitä ja tämänhetkisen arvion mukaan palautus voitaisiin maksaa vasta marraskuun jälkeen.

Kiitämme Tulimerityöryhmää ja kaikkia asiakkaita kuluneista vuosista ja mukavista hetkistä yhdessä.

- Hanna, Mirja ja koko muu Matkavekan porukka

 

Tulimeri-risteilyn pääjärjestäjä Länsi-Suomen Pelastusalan liitto (LSPeL) otti tämän valitettavan uutisen vastaan valtavana takaiskuna tässä muutoinkin ahtaassa tilanteessa.

Matkavekka on hoitanut homman upeasti monia vuosia aina näihin päiviin saakka, sanoo Anssi Lamminen koko Tulimerityöryhmän puolesta ja kiittää Matkavekan Hannaa ja Mirjaa asioiden hyvästä hoitamisesta.

Lopullinen päätös ensi vuoden risteilystä tehdään LSPeL:n hallituksen toimesta lokakuun aikana. LSPeL ja Tulimerityöryhmä jatkavat toistaiseksi vuoden 2021 Tulimeri-risteilyn järjestelyjä ja etsivät uutta toimijaa hoitamaan varausjärjestelyt. Periaatteena on se, että myynti saadaan auki mahdollisimman pian ja jo varanneilla säilyy ”etuotto-oikeus” tulevalle risteilylle. Tulimerityöryhmä tiedottaa asiasta lisää heti, kun tarvittavat selvitykset ja järjestelyt asian tiimoilta on tehty.


Ole hyvä ja täytä tiedot huolellisesti. Täytä yksi lomake per varausnumero.


Vahvistamme sähköpostitse, kun vastauksesi on käsitelty.
Lisätietoa tarvittaessa asiakaspalvelustamme myynti@matkavekka.fi
 

Jaa tämä sivu sähköpostitse