UPL Koulutusristeily

0
Kesto 1 Yö
Hinta alk. 74 € / hlö

UPL Koulutusristeily Baltic Princessilla

28.-29.8.2020

 

 

Lähtökaupungit
  • Turku satama (TUR)
Hintaan sisältyy
  • Risteily valitussa hyttityypissä
  • Illallisbuffet menoiltana (sis. ruokajuomat)
  • Lasillinen kuohuviiniä illallisella
  • UPL:n kokous- ja koulutusohjelma

Varaa paikkasi risteilylle

  • Matkustajat

Aikataulu ja hinnasto

Laiva-aikataulu

pe 28.8. lähtöselvitys avoinna klo klo 18:00 – 19:45
pe 28.8. Baltic Princess lähtee Turusta (Siljan terminaali) klo 20.15
la  29.8. Baltic Princess palaa Turkuun (Siljan terminaali) klo 19.15

Risteilyhinnasto

Hinnat per henkilö 1 hlö  2 hlöä  3 hlöä  4 hlöä 
per hytti per hytti per hytti per hytti
B-hytti 124 € 89 € 79 €  74 €
A-hytti 134 € 94 € 82 € 76 €
A Premium -hytti 164 € 108 €    
Deluxe-hytti 249 € 149 €    

Ateriat 

Illallisbuffet klo 20.15  sis. hintaan
Meriaamiainen 13 €
Erikoisaamiainen 18 €
Lounasbuffet klo 14.00 26 €

HYTIT - BALTIC PRINCESS

E-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä eri puolilla laivaa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien sijainnista johtuen niihin saattaa kantautua melua.

B-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia 9 m2hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A-HYTTI

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunallisia 9-10 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

A PREMIUM

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV. A Premium -hyttiluokkaan sisältyy erikoisaamiainen ja juomakuponki (lasillinen kuohuviiniä aikuisille ja virvoitusjuoma lapsille). 

FAMILY

Kaikki 4-, 6- ja 8-hengen perhehytit ovat ikkunallisia 18 m2hyttejä. Hytit sijaitsevat kannella 5 ja niissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä on väliovi. Väliovi on valmiiksi auki (asiakas voi ottaa yhteyttä infoon, jos haluaa lukita).

DELUXE

Kahden hengen tilavia 11–14 m2 hyttejä (osassa hyteistä nojatuoli tai pieni sohva), kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, jääkaappi ja virvokkeita. Erikoisaamiainen sisältyy hintaan.

SUITE

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia 26–31 m2 hyttejä, joissa on sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Olohuone ja makuuhuone, jossa kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen). Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

EXECUTIVE SUITE

Kahden hengen tilavia, 26-31 m2parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Hytin parveke on katettu ja lasitettu n. puoleen väliin asti. Katetussa osassa ei ole lämmitystä. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Hytti sijaitsee peräosassa, joten satamaan saavuttaessa saattaa kantautua tärinästä aiheutuvaa ääntä.

ERIKOISHYTIT - ALLERGIHYTTI

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia B-hyttejä tai kahden ja neljän hengen ikkunallisia A-hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Lisäksi Suite-luokassa kaksi allergiahyttiä kannella 8. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hinta valitun hyttiluokan mukaan (B-, A- tai Suite-luokka).

ERIKOISHYTIT - INVAHYTTI

Laivan kannella 5 on 3 kahden hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä varusteltuna liikuntarajoitteisia ajatellen. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hyttien koko on noin 13 m². Hinta A-luokan mukaan.

Huomioitavaa

Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita.

Jaa tämä sivu sähköpostitse