Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä, Viking Line

alk. 10 € /henkilö

Tekeekö mielesi unohtaa arjen murheet hetkeksi ja lähteä edullisesti risteilylle? Vikingillä pääset mukavasti Helsingistä suoraan Tukholman keskustaan. Lähdet illalla ja olet perillä seuraavana aamuna. Sinua kuljettavat tutut punavalkoiset laivat Mariella ja Gabriella, jotka tunnetaan erinomaisesta keittiöstään, hyvästä palvelustaan sekä laadukkaasta ja edullisesta tax free -valikoimastaan.

Maakunnasta Matka Vekan tilausajokuljetuksen ostaneille (ei pikavuoro) matkan hintaan sisältyy bussikuljetus keskustaan ja Djurgårdenille. Djurgårdenin alueelta löydät Vasa-Museon, Skansenin ulkoilmamuseon ja Tukholman eläintarhan. Tekemistä riittää, vaikka koko päiväksi!
 

Matkan tiedot:

Mariella / Gabriella

alk. 20 €/hlö

Seaside-hytit ovat ikkunallisia ja Inside- sekä Economy-hytit ikkunattomia. Economy-hytit sijaitsevat laivan alemmilla kansilla. Sviitit ja Premium-hytit ovat paremmin varusteltuja ja suurempia. Kaikissa näissä hyttiluokissa on suihku ja WC. Hyttikuvat ovat suuntaa antavia, sisustus voi vaihdella myös saman hyttiluokan hyteissä.

Inside Piccolo

Gabriella: kansi 5, 6, 7, 9. Mariella: kansi 4, 5, 6. Sisähytti 2 hengelle. 1 ylä- ja 1 alavuode. Pinta-ala: 7,0 m².

Economy

Kansi 2 (autokannen alla). Sisähytti 4 hengelle. 2 ylä- ja 2 alavuodetta. Turvallisuussyistä hyttiin ei saa vauvasänkyä. Radio, puhelin. Pinta-ala: 8,5 m².

Inside Standard kahdelle (B-luokan hytti)

Kansi 4, 5, 6. Sisähytti. 2 alavuodetta. Radio ja puhelin. Pinta-ala: 8,3 m². Tilauksesta, ota yhteys myyntipalveluumme.

Inside Standard neljälle (B-luokan hytti)

Gabriella: kansi 5, 6, 7. Mariella: kansi 4, 5, 6. Sisähytti 4 hengelle. 2 ylä- ja 2 alavuodetta. Pinta-ala: 8,5 m².

Seaside Standard (A-luokan hytti)

Gabriella: Kansi 5, 6. Mariella: Kansi 4, 5, 6 . Ulkohytti 4 hengelle. 2 ylä- ja 2 alavuodetta. Pinta-ala: 8,5 m².

Inside Large kahdelle

Kansi 6, 7, 9. Iso sisähytti (ikkunaton) 2 hengelle. Parivuode. Puhelin, TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala: 11 m²

Inside Large neljälle

Kansi 6, 7, 9. Iso sisähytti (ikkunaton) 4 hengelle. Parivuode ja 2 pullman-vuodetta (ylä- ja alavuode). Puhelin, TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala: 13 m²

Tilauksesta

Nämä hytit saatavilla tilauksesta. Ota yhteys myyntipalveluumme. 020 120 4000, myynti@matkavekka.fi

Inside Premium
Kansi 11. Iso sisähytti 2 hengelle. Parivuode. Puhelin, TV, jääkaappi. Pinta-ala: 14,8-16,5 m². 

Seaside Premium

Kansi 7, 9. Ulkohytti 2 hengelle. Ei parveketta. Parivuode ja vuodesohva (1 aikuinen/2 lasta). Jääkaappi, puhelin, hiustenkuivain, TV. Pinta-ala: 20 m².

Seaside Premium, parveke
Kansi 11. Ulkohytti 2 hengelle. Parveke. Parivuode ja vuodesohva (1 aikuinen/2 lasta). Puhelin, TV, jääkaappi, hiustenkuivain. Pinta-ala: 22–25 m².

Seaside Premium Promenade
Kansi 7, 9. Ulkohytti 2 hengelle. Parivuode. Puhelin, hiustenkuivain, jääkaappi, TV. Pinta-ala: 11,5 m².

Inside Standard Allergy
Kansi 5. Sisähytti allergikoille. 2 ala- ja 2 ylävuodetta. Radio ja puhelin. Pinta-ala: 8,3 m².

Seaside Standard Allergy
Kansi 5. Ulkohytti 4 hengelle. Soveltuu allergikoille. 2 ylä- ja 2 alavuodetta. Pinta-ala: 8,5 m².

Seaside Premium Allergy
Kansi 5. Ulkohytti 2 henkilölle. Soveltuu allergikoille. Kiinteä parivuode. TV, radio, puhelin, jääkaappi ja hiustenkuivain. Pinta-ala n. 12 m².

Inside Handicap kolmelle
Kansi 5. Sisä- tai ulkohytti 3 hengelle. 2 alavuodetta ja 1 ylävuode. TV. Varustettu liikuntarajoitteisille. Suihkujakkara. Pinta-ala: 14,5 m².

Seaside Handicap kahdelle
Kansi 4. Ulkohytti. Varustettu liikuntarajoitteisille. 2 alavuodetta. Radio, TV ja puhelin. Suihkujakkara. Pinta-ala: n. 11 m².

Junior Suite
Kansi 11. Ulkohytti 2 hengelle. Parveke. Parivuode erillisessä makuualkovissa. Vuodesohva (1 aikuinen/2 lasta). Puhelin, TV, jääkaappi, hiustenkuivain. Pinta-ala: 27 m².

Suite
Kansi 7, 9. Ikkunahytti 2 hengelle. Ei parveketta. Erillinen olo- ja makuuhuone. Parivuode ja vuodesohva. TV, puhelin, jääkaappi, hiustenkuivain. Pinta-ala: 28,5 m² (kansi 7), 33,5 m² (kansi 9). Hintaan sisältyy aamiainen.
 

Jo lähtöiltana sinulla on hyvää aikaa laittautua illallista varten ja herkutella oikein pitkän kaavan mukaan. Illan edetessä valitset ohjelmasta ja esiintyjistä mieleisesi ja heittäydyt viihteen vietäväksi... Väsyneenä on mukava mennä hyttiin ja antaa meren keinuttaa uneen. Hytti on käytössäsi myös koko päivän Tukholmassa, joten voit käyttää sitä tukikohtanasi ja käydä vaikka lepäämässä keskellä päivää.

Merimatkalla koko perheellä on hauskaa; on pallomeri, kasvomaalausta, piirrettyjä filmejä, karaoke, disko... aika ei käy kenelläkään pitkäksi.
Ja jos tekeminen alkaa uuvuttaa, voi poiketa virkistäytymässä saunaosastolla. Molemmilla aluksilla on myös nykyaikaiset ja joustavat tilat kokouksia, yrityksen juhlia ja muita tapahtumia varten. Lomien ajaksi kokouskansi rakennetaan perinteisesti lasten käyttöön Ville Viking Muksuloiksi.

Aikataulut, Viking Line:

 • Lähtöselvitys Helsingin Katajanokan terminaalissa: 16:30 - 17:00.
 • Helsinki - Tukholma klo 17:30 - 10:00.
 • Tukholma - Helsinki klo 16:30 - 10:10.

  Aikataulut ovat alustavia. Tarkista ajat matkavahvistuksesta.

Hintaan sisältyy:

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • MatkaVekan edustajan palvelut satamassa

Lisämaksusta:

 • Liityntäkuljetukset
 • Ateriat laivalla

Liityntäkuljetukset

 • Tampere-Hämeenlinna-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Jyväskylä-Lahti-Kamppi-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (pikavuoro)
 • Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Heinola-Lahti-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)
 • Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki Katajanokka/Eteläsatama (tilausajo)

Maakunnasta Matka Vekan tilausajobussilla tuleville asiakkaille sisältyy matkan hintaan kuljetus Tukholmassa keskustaan ja takaisin. Maakunnasta pikavuorolla tuleville asiakkaille hintaan ei sisälly kuljetusta Tukholman keskustaan. Bussimatkoilla painorajoitus matkatavaroille 20kg/hlö. Matkanjärjestäjällä on oikeus perua kuljetus satamaan ja muuttaa matka alkavaksi satamasta, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia.

Hyvä tietää

 • Varausvahvistus ja osanottajatodistus toimitetaan sähköpostitse. Maihinnousukortit voitte noutaa satamasta osanottajatodistusta vastaan.
 • Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai poliisin myöntämä, virallinen kuvallinen henkilökortti. Myös lapsilla tulee olla passi/henkilökortti.
 • Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkavakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saatte helposti toimistostamme tai netistä matkavekka.fi/matkavakuutus
 • Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana holhooja tai mahdollisesti holhoojan kirjallinen valtuutus ja matkustuslupa.