Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt

Xracing

0
Kesto 1 Yö
alk. 91 €/hlö/B4

XRacing-pikkujouluristeily 13.-14.12.2019

 

Jo toista kertaa järjestettävällä offroad-väen pikkujouluristeilyllä rapa lentää ja nauru raikuu. Viime vuoden tapahtuma sai niin hyvää palautetta, että lähdemme jälleen pitämään porukalla hauskaa. Risteilyn käynnistyessä meillä on ohjelmassa heti yhteinen buffet-illallinen. Ruokailun jälkeen siirrymme laivan discoon, jossa meillä on yksityistilaisuus. Viime vuoden tavoin luvassa on ohjelmaa, joka saa koko porukan varmasti nauramaan ja nauttimaan illasta. Yhteisen tilaisuuden jälkeen luvassa on vapaata hauskanpitoa, mutta perinteiseen tyyliin siihen liittyy oleellisesti tarinaa niin offroadista kuin sen ulkopuoleltakin. Luultavasti tarinat jatkuvat myös seuraavana aamuna…

Tänäkin vuonna paikalla tulee olemaan lajiemme parista tuttuja mestareita, jotka kertovat huimia tarinoitaan. Mukaan kannattaa koota oma porukka, tai toki yksinkin voi reissuun lähteä, sillä samanhenkistä juttuseuraa löytyy aivan varmasti.  

 

Lähtökaupungit
 • Helsinki Länsiterminaali 1 (HHC)
Hintaan sisältyy
 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Xracing-risteilyohjelma ja tervetulojuoma
 • Buffetillalllinen

 • Matkustajat

Laiva-aikataulu ja lisäpalvelut

Laiva-aikataulu

 • Pe 13.12. klo 16:30 – 18:00 Lähtöselvitys avoinna
 • Pe 13.12. klo 18:30 Silja Euopa lähtee Helsingistä (Länsiterminaali 1)
 • La 14.12. klo 8:00 - 12:10 maissakäyntimahdollisuus Tallinnassa
 • La 14.12. klo 12:30 Europa lähtee Tallinnasta Helsinkiin (D-terminaali)
 • La 14.12. klo 16:00 Silja Europa palaa Helsinkiin (Länsiterminaali 1)

 

Ateriat laivalla

Ateriat etukäteen ostettuna Kattausajat Aikuinen Nuori 12-17 v Lapsi 6-11 v
Meriaamiainen  7.00-10.00 12 €  8 € 5 € 
Lounasbuffet 14.45 26 €  13 €  9 €

Hyttikuvaukset Europa

C-hytti

Ikkunaton 8,1 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 2. Hyteissä on TV

B2-hytti

Ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on vuoteet päällekkäin sekä TV.

B-hytti

Ikkunaton 9 m2hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

A-hytti

Ikkunallinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

Family

Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään viidelle, enintään 6 hengelle. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

Deluxe

Ikkunallinen 16 m2hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi yön yli kestävillä matkoilla hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

Executive Suite

Ikkunallinen 43–46 m2 sviitti 1-2 hengelle 11. kannella aluksen keulaosassa. Hytissä on erillinen olohuone sekä makuuhuone, jossa on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen) ja sohva. Varusteluun kuuluu tv, jääkaappi, kassakaappi sekä oma sauna. Hintaan kuuluu virvokkeita, hedelmiä ja erikoisaamiainen.

Erikoishytit

Allergiahytti: 9 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 5. Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A- tai B-luokka).

Invahytti: 13 m2 hytti 3 hengelle kannella 5 (6 kpl). Hytit on varusteltu erityisesti liikuntarajoitteisia ajatellen; niissä on leveämmät hytin ja WC:n ovet. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A-luokka tai B-luokka). Laivan molemmissa päissä on hissit, joihin mahtuu pyörätuoli. Yleiset inva WC:t löytyvät kansilta 12 ja 8. 

 

Hyvä tietää info - XRACING

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY

Risteily valitussa hyttiluokassa, Xracing-risteilyohjelma ja buffetillallinen.

MATKUSTAJATIEDOT

Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa Matkavekkaan viimeistään 31.10.2019.  Tietosuojalaki edellyttää, että varauksella on yhteyshenkilö, tässä tapauksessa matkan varaaja. Ainoastaan hänellä on oikeus varauksen muutosten tekemiseen. Matkan yhteyshenkilö huolehtii siitä, että kaikki samalla varauksella olevat matkustajat saavat varausvahvistuksessa olevat tiedot. Ota varausvahvistus/matkalippu mukaan matkalle.

Mikäli hytti on vajaakäytössä, on laivayhtiöllä oikeus vaihtaa se saman tasoiseen hyttiin, jossa on ilmoitettua matkustajamäärää vastaava määrä vuoteita. Nettivarauksissa laskuun tulostuva hytin hinta vaihtuu sen mukaan montako henkeä on hytissä. Esim. 4h-hytti 2-hengelle on eri hintainen kuin 4h-hytti 4-hengelle.

Laivayhtiöillä on risteilyjä koskevia ikärajoituksia. Jos ikärajavaatimus ei täyty, matkalla tulee olla mukana valvoja/holhooja. Ikäraja risteilylle on 18-vuotta.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä myynti@matkavekka.fi

Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä myynti@matkavekka.fi. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa.

MATKAEHDOT

Matkaan sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja sekä lisäksi matkan erityisluonteen vuoksi tässä mainittuja muutos- ja peruutusehtoja. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun ensimmäinen maksusuoritus on maksettu viimeistään eräpäivänä. Katso matkaehdot: www.matkavekka.fi/matkaehdot.

MAKSUEHDOT

 • Varausmaksu 50€/hlö erääntyy maksettavaksi 7 vrk kuluttua (verkkokaupassa varausmaksu maksetaan heti varattaessa) ja loppumaksu 45 vrk ennen matkan lähtöpäivää.
 • Mikäli haluat maksaa Matkavekan lahjakortilla, otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

MUUTOS- JA PERUUTUSEHDOT

 • Peruutus viimeistään 35 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 50 €/hlö
 • Peruutus 34 - 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 75 % matkan hinnasta, kuitenkin vähintään 50 € (koskee myös liityntäkuljetusta)
 • Peruutus alle 14 vrk ennen matkaa, peruutuskulu 95 % matkan kokonaishinnasta (koskee myös liityntäkuljetusta sekä aterioita)
 • Hytin osaperuutuksessa muiden hytissä majoittuvien matkan hinta nousee. 
 • Nimenmuutokset 20 €/hlö (koskee myös nimettömiä paikkoja), kun lähtöön on aikaa alle 35 vrk
 • Alle 5 € summia ei palauteta.

KONTAKTINUMEROT

Matkavekka asiakaspalvelu puh. 020 120 4000 (ma-pe 9-17).

Matkavekan päivystysnumero 040 1350199 toimistoajan ulkopuolisia hätätilanteita varten on (ei varausmuutoksia tms.). Matkan aikana kehotamme aina ensisijaisesti olemaan yhteydessä suoraan laivan infoon.

LÄHTÖSELVITYS

Laivaannousukortit saa matkalippua vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisataman T1-terminaalin (vanha terminaali) 2. kerroksessa. Lähtöselvitys on avoinna klo 16.30 - 18.00. Lähtöselvitysautomaatit eivät ole käytössä. 

Matkan varaaja noutaa kaikkien varauksella olevien matkustajien liput, tilaajan sukunimen mukaan aakkostetuilta luukuilta. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti sillä se toimii myös hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Osoite: Länsiterminaali 1, Tyynenmerenkatu 8, Helsinki

MATKUSTUSASIAKIRJA

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia.

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa

 • Viro kuuluu Schengen-alueeseen, mutta matkustettaessa on aina oltava mukana virallinen matkustusasiakirja. Suomen kansalaisen matkustusasiakirjaksi kelpaa voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Matkustaja on itse vastuussa siitä, että hänellä on tarvittavat matkustusasiakirjat.
 • Muut EU-kansalaiset:passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti
 • Muiden maiden kansalaiset: passi sekä tarvittaessa viisum

VARAUKSISSA NOUDATETAAN MATKAPAKETTILAKIA

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja: www.matkavekka.fi/yleista/tietosuoja/. Tiedot luovutetaan myös tapahtuman tuottajalle.

VAKUUTUS

Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).

VASTUULLISUUS

Tutustu TallinkSiljan vastuullisuusohjelmiin: www.tallinksilja.fi/vastuullisuus

Jaa tämä sivu sähköpostitse