Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

 

Koronavirus ja kauttamme ostetut matkapaketit


Vastuullisena matkanjärjestäjänä seuraamme hyvin tarkasti koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen.  

Tällä hetkellä koronavirus ja sen leviämisen ehkäisemiseksi tehdyt toimenpiteet vaikuttavat kevään matkoihimme. 14.3.2020 Suomen ulkoministeriö suositteli välttämään kaikkea matkustamista ulkomaille toistaiseksi. 16.3.2020 Suomen hallitus antoi linjauksen, jonka mukaan Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden ei pidä matkustaa ulkomaille. Linjauksen voimassaolo oli aluksi 13.4.2020 asti, mutta hallituksen 30.3. antaman tiedonannon mukaan poikkeustoimia jatketaan 13.5.2020 asti. Lisäksi monet maat eri puolilla maailmaa ovat ilmoittaneet matkustusrajoitteista ja muista poikkeusjärjestelyistä. Lentoyhtiöt ovat sopeuttaneet liikennettään lentojen peruutuksilla ja muutoksilla.

Pandemiaksi levinnyt koronavirus koskettaa meitä kaikkia - niin meitä matkavekkalaisia kuin myös asiakkaitamme. Olemme vilpittömästi pahoillamme tilanteen aiheuttamasta epämukavuudesta ja muutoksista monien ihmisten matkasuunnitelmiin. 


14.3.-30.4.2020 lähtevät matkat on peruutettu

Matkanjärjestäjänä olemme peruuttaneet kaikki ulkomaille suuntautuvat matkat, joiden lähtöpäivä olisi ollut 14.3.-30.4.2020. Olemme olleet henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joita peruutus koskee.

1.-13.5.2020 lähtevät matkat on peruutettu (päätös 31.3.2020)

Matkanjärjestäjänä olemme peruuttaneet kaikki ulkomaille suuntautuvat matkat, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.-13.5.2020. Olemme olleet henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joita peruutus koskee.

14.5.2020 ja sen jälkeen lähtevät matkat

Tämän hetken tiedon mukaan 14.5.2020 ja sen jälkeen lähtevät matkat toteutetaan matkaohjelman mukaisesti. Matkoihin ovat toistaiseksi voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot.

Mikäli matkoihin tulee muutoksia esimerkiksi lentoyhtiön puolesta, olemme aina tapauskohtaisesti yhteydessä matkan ostaneisiin.


Peruutukset ja maksujen palautukset

Peruutukset koskevat suurta määrää asiakkaitamme. Peruuntuneiden matkojen maksunpalautukset käsitellään yksitellen varaus kerrallaan ja se vie aikaa. Tässä äärimmäisen poikkeuksellisessa tilanteessa maksupalautuksissa tulee olemaan viiveitä, emmekä valitettavasti pysty ruuhkan vuoksi noudattamaan aivan normaaleja käytäntöjä. Teemme parhaamme, jotta palautukset voitaisiin maksaa niin pian kuin mahdollista.

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.


Asiakaspalvelussamme voi olla hetkittäin ruuhkaa

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-16, puh. 0201204000 / myynti@matkavekka.fi 

Olemme pahoillamme mahdollisista hetkittäisistä ruuhkautumisista puhelinlinjoillamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin mahdollisimman pian.

Mikäli matkasi lähtöpäivä on 14.5.2020 tai myöhemmin, voit olla tarpeen mukaan yhteydessä asiakaspalveluumme tai ryhmämatkojen osalta omaan ryhmämyyjääsi. Kiireettömissä asioissa pyydämme tällä hetkellä harkitsemaan yhteydenoton siirtämistä myöhempään ajankohtaan.

Kiitämme ymmärryksestä.


Hyödyllisiä linkkejä

Ulkoministeriö
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Matkaehdot


(päivitetty 4.4.2020 klo 12.10)

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse