Tiedote 17.8.2020

 

Matkavekka siirtää syksyn 2020 maakuntalentosarjan vuodella eteenpäin

Matkavekka peruuttaa syksyn kotikenttälähdöt lokakuun loppuun asti maakuntakentiltä Espanjaan, Portugaliin, Bulgariaan, Italiaan ja Kreikkaan. Peruutuksilla ennakoidaan kiristyvää koronatilannetta. Matkan varanneille asiakkaille tarjotaan mahdollisuus siirtää syksyltä 2020 peruutettu matka vastaavaan ajankohtaan syksylle 2021.

Viranomaisten suositusten mukaan matkustamista riskialueille on syytä välttää toistaiseksi. Pandemian takia tilanne voi muuttua äkillisesti ja ennalta-arvaamattomasti, jolloin matkasarjojen turvallinen toteuttaminen näyttää hyvin epävarmalta. Syksyn maakuntamatkojen kysyntä on ollut myös tavanomaista vähäisempää.

Tarjoamme matkan varanneille mahdollisuuden siirtää matka-ajankohtaa vuodella

Olemme yhteydessä kaikkiin syksyn kotikenttälähdön varanneisiin asiakkaisiimme ja tarjoamme mahdollisuuden siirtää matka-ajankohta vuodella. Halutessaan matkansa varanneet asiakkaat voivat vaihtaa maksamansa maksut Matkavekan lahjakorttiin tai saada rahansa takaisin täysimääräisenä.

Matkavekka lentää kotikentiltä Kreikkaan ja Portugaliin jo keväällä 2021

Uskomme, että lomamatkat maakuntakentiltä kiinnostavat asiakkaitamme myös tulevaisuudessa. Monet arvostavat suoraa ja vaivatonta lentoa läheltä kotia suoraan lomakohteeseen. Kotikenttälähdöillä haluamme osaltamme pitää yllä myös maakuntien elinvoimaa ja lentokenttien toimintaa maakunnissa. Aloitamme syksyllä huhti-toukokuun lomapakettien myynnin Rodokselle, Kreetalle, Zakynthokselle sekä Portugalin Algarveen.


Lomavalikoima kotikentiltä keväällä 2021

Lomavalikoima kotikentiltä syksyllä 2021

  

Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

Jaa tämä sivu sähköpostitse