Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

Tiedote 25.9.2019

Matkavekka tarkistaa vuoden 2020 matkatuotantoaan

Matkavekka järjestää uudelleen vuoden 2020 matkatuotantoaan. Jo muutamana vuonna maakuntakentiltä lähtevien, kevään lomalentojen ennakkomyynti on jäänyt liian vähäiseksi. Asiakkaat haluavat nykyään yhä enemmän joustoa lomamatkojen lähtöpäiviin, kestoon ja kohteisiin, joten perinteisille matkapaketeille kaivataan paljon lisää vaihtoehtoja, kertoo Matkavekan myyntijohtaja Hanna Lehtonen.

Keväälle 2020 suunnitellut, maakuntakenttien lomalennot perutaan. −Haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota heille entistä runsaamman valikoiman lento+hotelli-lomapaketteja ympäri maailman ja hyödyntää näissä myös suoraan maakuntakentiltä lähtevät reittilennot. Lento+hotelli-lomapaketit kuuluvat saman matkapakettilain piiriin kuin perinteiset matkapaketit, jatkaa Lehtonen. - Haluamme myös tehdä mahdollisesti tarvittavat sopeuttamistoimenpiteet nyt ajoissa. Peruutukset koskevat ainoastaan Matkavekan huhti−toukokuun tilauslentoja maakuntakentiltä. Peruutukset eivät koske muita Matkavekan lentoja tai matkapaketteja.

Syksyllä maakuntakentiltä lähtevillä tilauslennoilla on Matkavekan kokemuksen mukaan huomattavasti enemmän kysyntää ja niitä myös varataan selvästi aikaisemmin. Syksyn lomalentoja on tarve saada myös tarjolle yhä aikaisemmin. Matkavekan syksyn 2020 maakuntalennot ovatkin nyt jo pääosin myynnissä.

Matkavekka pahoittelee suuresti asiakkaille aiheutuvaa harmia. Lehtonen kertoo, että Matkavekka ottaa lähipäivinä yhteyttä kaikkiin niihin asiakkaisiinsa, joita peruutukset koskevat ja kertoo tarkemmin muista lomavaihtoehdoista.

Lisätiedot:

Hanna Lehtonen

Myyntijohtaja, Matkavekka

hanna.lehtonen@matkavekka.fi

0400 613 961

Matkavekka kuuluu pohjoismaiseen TravelCoNordic -konserniin ja sen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii tanskalainen emoyhtiö TravelCoNordic A/S. Maakuntien lentoasemilta lähtevät lomapaketit sisältävät aina suomenkielisen oppaan palvelut kohteissa. Myyjämme työskentelevät ympäri maan ja heidät tavoitat niin puhelimitse kuin verkkokaupan chatissä – vaikka kotisohvaltasi käsin. 

Jaa tämä sivu sähköpostitse