Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

 

1.4.2020

Matkavekka on toistamiseen valittu Suomen 2. vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi Sustainable Brand Index -tutkimuksessa

Matkavekka menestyi jo toista vuotta peräkkäin Sustainable Brand Index -tutkimuksessa, jossa selvitettiin laajasti kuluttajien näkemyksiä vastuullisesta liiketoiminnasta. Tulosten mukaan suomalaiset kuluttajat kokevat Matkavekan toiseksi vastuullisimpana matkanjärjestäjänä.

- Lämmin kiitos luottamuksesta! Olemme iloisia ja otettuja tästä tunnustuksesta. Meille helposti lähestyttävä, välitön asiakaspalvelu ja vastuullisuus ovat tärkeitä asioita ja läsnä arjessa joka päivä. On hienoa, että nämä asiat ulottuvat brändimielikuvaan asti, kertoo Matkavekan myyntijohtaja Hanna Lehtonen.

- Juuri nyt elämme erittäin haastavassa tilanteessa koronaviruspandemian keskellä. Olemme joutuneet perumaan ja siirtämään paljon matkoja. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme henkilökohtaisesti ja järjestämme asiat parhain päin. Siitä olemme saaneet asiakkailta myös kiitosta, Hanna Lehtonen iloitsee.

- Me matkavekkalaiset olemme viimeisten viikkojen aikana paneutuneet jokaisen asiakkaamme matkaan huolellisesti ja etsineet jokaiselle parasta mahdollista ratkaisua, oli kyseessä sitten yksittäinen lomamatka tai ryhmämatka. Olen ylpeä saadessani olla osa tätä välittävää ja ammattitaitoista työporukkaa. Me kaikki odotamme, että pääsemme jälleen matkustamaan yhdessä ja toteuttamaan suomalaisten lomatoiveita!

Suomessa lennämme lomille peräti viideltätoista kotikentältä, jotta asiakkaat pääsisivät lomalle helposti läheltä kotia. Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa myös siihen, että myös pienempien paikkakuntien lentokentät säilyvät elävinä. Tutustu syksyn 2020 kotikenttälähtöihin täällä.

Lomamatkat ovat vuoden kohokohtia, joita suunnitellaan ja odotetaan pitkään. Kuitenkin niihin voi liittyä myös monenlaisia huolia ja riskejä. Matkavekan asiakkaat voivat luottaa siihen, että asiat hoituvat ja heistä pidetään huolta joka tilanteessa.

- Tiedotamme, ennakoimme ja huolehdimme, jotta jokaisesta lomasta tulee juuri niin ihana ja ainutlaatuinen kuin kuuluukin. Ja kun ostat lomapaketin meiltä, niin matkapakettilaki suojaa yllättävissäkin tilanteissa, Hanna Lehtonen muistuttaa. - Lomalla jokainen haluaa ottaa rennosti ja siksi onkin tärkeää, että matkanjärjestäjä huolehtii siitä, että lomakohteessa kaikki toimii.

Sustainable Brand Index -tutkimus on Pohjoismaiden suurin kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen keskittyvä bränditutkimus, joka perustuu YK:n Global Compactin vastuullisuuden periaatteisiin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Vuosittaisessa tutkimuksessa selvitetään, millaisia vastuulliset brändit ovat kuluttajien mielestä. Vuonna 2020 tutkimukseen vastasi Suomessa 9 500 henkilöä ja tutkimuksen piirissä oli 195 brändiä.

Lisätietoja Sustainable Brand Index -tutkimuksesta: https://www.sb-index.com/finland

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse