Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND

 Ennen matkaa

Matkan maksaminen

Maksuehdot

Kun matka varataan aiemmin kuin 45 vrk ennen lähtöä, tulee varausmaksu suorittaa 24 tunnin kuluessa varauksesta. Varausmaksu on 200 € /hlö. Loppumaksu tulee suorittaa viimeistään 45 vrk ennen lähtöä.

Jos matka varataan alle 45 vrk ennen lähtöä, on koko matkan hinta maksettava välittömästi matkaa varattaessa. Mikäli näitä maksuehtoja ei noudateta, Matkavekalla on oikeus purkaa sopimus ilman erillistä ilmoitusta.

Kun maksat matkasi verkkokaupassa tai oman pankkisi kautta, maksun kirjautuminen varaukselle vie 1–3 pankkipäivää. Tästä syystä edellytämme, että kun lähtöön matkaa varatessasi on aikaa vähemmän kuin 10 vrk, matka pitää paitsi maksaa välittömästi, myös toimittaa maksusta pankin kuitti myyntipalveluumme sähköpostilla myynti@matkavekka.fi varausta seuraavana päivänä klo 10.00 mennessä. Mikäli kuittia ole toimitettu, pidätämme oikeuden peruuttaa varaus ilman erillistä ilmoitusta.

Lento+hotelli-omatoimimatkan maksuehdot

Lento+hotelli-omatoimimatkaan sovelletaan lento+hotelli-omatoimimatkan erityisehtoja ja koko matkan hinta maksetaan varauksen yhteydessä. Maksutapoina yleisimmät luottokortit sekä pankkimaksut Nordean ja OP -pankkien kautta.

HUOM! Maksujen kirjautuminen varaukselle vie 1-3 pankkipäivää. Varauksesi on voimassa heti maksun suoritettuasi.      

         

Maksutavat verkkokaupassa

Voit maksaa matkasi verkkokaupassamme (heti varauksen yhteydessä tai myöhemmin kirjautumalla sisään):

Verkkopankkimaksut:

  • Nordea FI50 1214 3000 1131 53           
  • OP FI22 5000 0120 4100 05          

Maksaminen laskulla:
Tehtyäsi matkavarauksen, saat maksutiedot esiin matkalipun toisen sivun alalaidasta. Näin ollen voit siis maksaa matkasi omassa verkkopankissasi, pankissa tai automaatilla. Käytä aina viitenumeroa maksaessasi laskulla.

HUOM! Lähilähtöjen maksaminen:

Kun maksat matkasi verkkokaupassa tai oman pankkisi kautta, maksun kirjautuminen varaukselle vie 1–3 pankkipäivää.

Tästä syystä edellytämme, että kun lähtöön matkaa varatessasi on aikaa vähemmän kuin 10 vrk, matka pitää paitsi maksaa välittömästi, myös toimittaa maksusta pankin kuitti myyntipalveluumme sähköpostilla myynti@matkavekka.fi varausta seuraavana päivänä klo 10.00 mennessä. Mikäli kuittia ole toimitettu, pidätämme oikeuden peruuttaa varaus ilman erillistä ilmoitusta.

Maksaminen puhelimitse

Voit maksaa matkasi luottokortilla soittamalla myyntipalveluumme:

puh. 020 120 4000 ma-ke 8-18, to-pe 9-17, su 10-14

Puhelimitse hyväksymme seuraavat luottokortit:

  • Visa
  • EuroCard
  • Mastercard
  • American Express

 

Takuumaksut hotelleissa

Kansainvälisen käytännön mukaan hotellit saattavat varata asiakkaan luottokortilta katetta takuumaksuna tai periä takuumaksun käteisellä hotelliin sisään kirjauduttaessa. Käytäntö on täysin hotellikohtainen ja vaihtelee, mutta on käytössä erityisesti hotelleissa, jotka sallivat asiakkaidensa tilata huonelaskuunsa erilaisia lisäpalveluita kuten ravintola-, pesula- ja huonepalveluita. Takuusumma palautetaan hotellista ulos kirjauduttessa mikäli sitä vasten ei ole tilattu erilaisia hotellin lisäpalveluita. Mikäli haluat tarkistaa oman hotellisi käytännön ennen matkaasi, voit olla asiasta yhteydessä suoraan hotelliisi. 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse