Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
LEGOLAND

ENTER AIR

Enter Air on puolalainen tilauslentoyhtiö.


Käsimatkatavarat
Matkustamoon saa ottaa matkustajaa kohden veloituksetta yhden laukun, jonka enimmäispaino on 5 kg ja ulkosivujen summa (pituus+leveys+korkeus) enintään 115 cm. Lisäksi matkustamoon saa ottaa yhden henkilökohtaisen pienen esineen (takki, käsilaukku, kamera, kannettava tietokone tai kävelykeppi/kainalosauvat).

Kirjattavat matkatavarat
Matkapaketin/lennon hintaan ei sisälly kirjattua matkatavaraa (ellei varausta tehdessä toisin mainita). Matkavarauksen yhteydessä tai ennen matkan alkua jokainen matkustaja voi lisämaksusta ostaa paikan yhdelle enintään 17 kg painoiselle matkalaukulle.* Matkalaukun koko voi olla enintään 80x120x100cm. Hinta on 9 euroa per suunta per laukku.

2 vuotta täyttäneen lapsen rattaat on sisällytettävä matkaseurueelle ostetun kirjatun matkatavaran painorajoihin.

*) On huomioitava, että kirjattava matkatavara ei saa ylittää 32 kg painorajaa. Kaksi tai useampi matkustajaa saa yhdistää matkatavaransa (esim. kahden hengen matkaseurue, josta molemmille on ostettuna 17 kg matkalaukku, voi ottaa mukaan yhden enintään 32 kg painavan laukun.)

Urheiluvälineet ja muut erikoismatkatavarat lennoilla
Lennoille voi lisämaksusta ottaa mukaan golflaukun, jonka enimmäispaino on 15 kg. Paikkoja on rajoitetusti ja varaus on tehtävä kauttamme ennakkoon. Mikäli tarvitset lisätietoja tai kyse on muista urheiluvälineistä tai erikoismatkatavaroista, otathan aina yhteyttä myyntipalveluumme hyvissä ajoin ennen matkaa.

Sylilapsen matkatavara
Sylilapselle saa ottaa matkustamoon veloituksetta yhden laukun, jonka enimmäispaino on 5 kg. Lisäksi sylilapsella saa olla mukanaan rattaat/vaunut.

Ateriat lennolla
Lennon/matkapaketin hintaan ei sisälly aterioita, eikä aterioita voi ostaa ennakkoon. Lennoilla on myynnissä pientä välipalaa. Myyntivalikoima ja tuotteiden määrä ovat rajalliset. Maksuvälineinä käyvät käteinen (eurot) ja luottokortit (Visa, Mastercard, Diners, Amex).

Istuinpaikat lennoilla / syksy 2019
Mikäli haluat varmistaa tietyt istuinpaikat lennoille, voit tehdä maksullisen paikkavarauksen verkkokaupassa https://secure.paxport.net/shop/matkavekka/. Istuinpaikkoja voi ostaa viimeistään kolme päivää ennen matkan alkua. Huomaa, että voit kirjautua istumapaikkavaraussivulle noin 24 tuntia matkavarauksen tekemisen jälkeen. Mikäli et osta istuinpaikkoja ennakkoon, paikkasi selviävät lähtöselvityksessä.

Lähtöselvitys
Lähtöselvitys tehdään lentoasemalla kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Varaa riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaran luovutukseen, turvatarkastukseen ja koneeseen siirtymiseen. Kehotamme kaikkia matkustajia saapumaan kentälle kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

Vahingoittunut tai kadonnut matkatavara
Mikäli matkatavarasi eivät saavu ajoissa tai ne ovat vahingoittuneet, tee vahinkoilmoitus (PIR) lentoasemalla välittömästi saapumisen yhteydessä. Vahinkoilmoitus vaaditaan lento- tai vakuutusyhtiölle tehtävään korvaushakemukseen.

Välilaskut
Lentoaikataulut ovat sitoumuksetta. Pitkillä Suomesta operoitavilla lennoilla voidaan vaativissa tuuli- ja sääolosuhteissa joutua tekemään polttoainetankkausta varten lyhyt tekninen välilasku, jonka aikana matkustajien ei yleensä tarvitse poistua koneesta. Välilaskun tarpeellisuus määritellään kunkin lennon lähtövalmisteluissa, joten sitä ei voida aikatauluttaa etukäteen. Pääsääntöisesti lennot operoidaan välilaskuttomina.

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse