GETJET AIRLINES

Getjet Airlines on liettualainen tilauslentoyhtiö.

 

Käsimatkatavarat
Matkustamoon saa ottaa matkustajaa kohden veloituksetta yhden laukun, jonka enimmäispaino on 5 kg.

Kirjattavat matkatavarat
Matkan hintaan ei sisälly kirjattua matkatavaraa (ellei varausta tehdessä toisin mainita). Matkavarauksen yhteydessä voi lisämaksusta ostaa paikan yhdelle enintään 20 kg matkalaukulle. Hinta on 9 euroa per suunta per laukku. Suosittelemme ostamaan lisäpalvelun ennakkoon, koska lentokentillä perittävät maksut ovat yleensä huomattavasti korkeammat.

Mikäli matka on varattu 7.3.19 mennessä, matkan hintaan sisältyy yksi enintään 20 kg matkalaukku per matkustaja ilman eri mainintaa.

Ylimääräinen matkatavara / erikoismatkatavara
Ylimääräisestä matkatavarasta veloitetaan lisämaksu. Lisätietoja tarvittaessa myyntipalvelustamme.

Ateriat lennolla
Lennon/matkapaketin hintaan ei sisälly aterioita, eikä aterioita voi ostaa ennakkoon. Lennoilla on myynnissä pientä välipalaa. Myyntivalikoima on rajallinen.

Lähtöselvitys
Lähtöselvitys tehdään lentoasemalla kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Varaa riittävästi aikaa lähtöselvitykseen, matkatavaran luovutukseen, turvatarkastukseen ja koneeseen siirtymiseen. Kehotamme kaikkia matkustajia saapumaan kentälle kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

Vahingoittunut tai kadonnut matkatavara
Mikäli matkatavarasi eivät saavu ajoissa tai ne ovat vahingoittuneet, tee vahinkoilmoitus (PIR) lentoasemalla välittömästi saapumisen yhteydessä. Vahinkoilmoitus vaaditaan lento- tai vakuutusyhtiölle tehtävään korvaushakemukseen.

Välilaskut
Lentoaikataulut ovat sitoumuksetta. Pitkillä Suomesta operoitavilla lennoilla voidaan vaativissa tuuli- ja sääolosuhteissa joutua tekemään polttoainetankkausta varten lyhyt tekninen välilasku, jonka aikana matkustajien ei yleensä tarvitse poistua koneesta. Välilaskun tarpeellisuus määritellään kunkin lennon lähtövalmisteluissa, joten sitä ei voida aikatauluttaa etukäteen. Pääsääntöisesti lennot operoidaan välilaskuttomina.

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse