Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

norwegian air

Norwegian - tietoa matkustajille koronaviruspandemian aikana >>

 

MATKATAVARAT

Kirjattava matkatavara 
Matkan hintaan sisältyy kaksi enintään 23 kg matkalaukkua per matkustaja.

* poikkeuksena 22.1.2020 mennessä varatut lento+hotelli-lomapaketit, joissa matkan hintaan sisältyy kaksi enintään 20 kg matkalaukkua per matkustaja 

Lisätietoa kirjattavasta matkatavarasta
Laukun enimmäismitat: 250 x 79 x 112 cm. Kokonaismitta (P+K+L) ei saa kuitenkaan ylittää 300 cm. Sallittu matkatavaramäärä on matkustajakohtainen. Lapsia, joilla on oma istumapaikka, koskevat samat ehdot kuin aikuisia.

Alle 12-vuotiaat voivat lisäksi maksutta kuljettaa ruumassa turvaistuimen ja/tai lastenrattaat.

Alle 2-vuotiaat sylilapset, joille ei ole varattu omaa istumapaikkaa, saavat ottaa maksutta mukaan 5 kg kirjattavaa matkatavaraa.

Käsimatkatavarat              
Matkustamoon saa ottaa matkustajaa kohden veloituksetta enintään 10 kg käsimatkatavaraa. Mukana saa olla yksi laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 23 cm sekä lisäksi yksi pieni laukku, joka nahtuu istuimen alle (ulkomitat ovat enintään 30 x 20 x 38 cm. Alle 2-vuotiaille sylilapsilla voi ottaa matkustamoon kohtuullisen määrän vauvanruokaa ja maitoa/äidinmaidonkorviketta.

Ylimääräinen / erikoismatkatavara
Ylimääräistä matkatavarasta ja erikoismatkatavarasta (mm. urheiluvälineet) veloitetaan lisämaksu. Lisätietoja ja varaukset lentoyhtiön kautta.

Lisätietoa matkatavarasäädöksistä www.norwegian.com/fi/matkusta-kanssamme/matkatavarat

Pakkaaminen
Vinkkejä pakkaamiseen: www.norwegian.com/fi/matkusta-kanssamme/matkatavarat/pakkausehdot/

Vahingoittunut tai kadonnut matkatavara
Mikäli matkatavarasi eivät saavu ajoissa tai ne ovat vahingoittuneet, tee vahinkoilmoitus (PIR) lentoasemalla välittömästi saapumisen yhteydessä. Vahinkoilmoitus vaaditaan lento- tai vakuutusyhtiölle tehtävään korvaushakemukseen.

 

VARAUKSESI JA LENNON LISÄPALVELUT

Lentolippu
Erillisen lentolipun saat sähköpostitse viimeistään lähtöä edeltävänä perjantaina. *

* Poikkeuksena omatoimiset Lento+hotelli-lomapaketit, joista lentolippu toimitetaan ostopäivänä.

Lennon lisäpalvelut
Lentolipun saatuasi voit ostaa saatavilla olevia lisäpalveluita lentoyhtiön verkkosivuilla www.norwegian.com/fi/minun-matkani/

Varaustunnus
Varaustunnuksesi löydät lentolipun yläosasta kohdasta ”Booking ref”. Varaustunnus on kuusinumeroinen/-kirjaiminen, esim. 1AB23C.

Ateria lennolla
Matkapaketin tai lennon hintaan ei sisälly ateriaa. Useimmilla lennoilla voi ostaa kevyitä aterioita, naposteltavaa ja juomia. Kaikki tarjoilu on maksullista, valikoima ja tuotteiden määrä ovat rajalliset. Useilla lennoilla maksuvälineinä käyvät ainoastaan Visa- ja Mastercard-luottokortit. Joillekin lennoille voi ostaa ennakkoon lämpimiä aterioita. Voit tilata aterioita lentolipun saatuasi, mutta viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Tilaus tehdään lentoyhtiön kautta: https://www.norwegian.com/fi/minun-matkani/.

Lähtöselvitys
Norwegianin lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalista T2. Kehotamme saapumaan lentokentälle viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Tarkista lennon lähtöaika lentolipustasi.

Lähtöselvitys tehdään lentoaseman itsepalveluautomaatilla ennen matkatavaroiden luovutukseen (Baggage Drop -tiskit) siirtymistä. Joillekin lennoille on mahdollista tehdä online-lähtöselvitys lentoyhtiön verkkosivuilla. Lisätietoa: www.norwegian.com/fi/matkusta-kanssamme/lahtoselvitys-ja-koneeseen-nousu/

Matkalla on oltava mukana tarkistuskortti (boarding pass), jonka saat lähtöselvityksen tehtyäsi. Jos mukanasi on ruumaan menevää matkatavaraa, saat matkatavaralipukkeet lentokentän lähtöselvitysautomaatista.

Jaa tämä sivu sähköpostitse