Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat

Ennen matkaa

 

Liityntämajoitus |   LentoPysäköinti  |  Autonvuokraus   |  Matkavakuutus

 

Liityntämajoitus

Aloita lomasi tai kotimatkasi stressittä ja levänneenä!

 

Valmismatka-asiakkaanamme voit yöpyä erikoishintaan Restel Hotel Group -ryhmän viihtyisissä Rantasipi Airport, Cumulus Airport tai Holiday Inn Helsinki Airport -lentokenttähotelleissa. Hotelleissa on omat pysäköintialueet, johon auton voi jättää myös loman ajaksi valitsemalla ”Majoitus ja Autoparkki” -tuotteen. Hotelleiden ja lentoaseman välillä liikennöi 20-30 minuutin vuorovälein hotellivieraille maksuton sukkulabussi aamuviidestä yhteen yöllä ja matka kestää alle 10 minuuttia. Huonehintoihimme sisältyy runsas aamiainen ja asiakassaunan käyttö aukioloaikoina.

 Huone- ja hintatyypit löytyvät varausikkunasta: 

VARAA LIITTYMÄMAJOITUS TÄSTÄ >>

 

Varaus on tehtävä oheisesta linkistä aukeavaan hotellin nettivarausjärjestelmään. Sopimussuhde syntyy suoraan asiakkaan ja hotellin välille. Erikoishintaa hyödyntääksesi sinun tulee esittää hoteliin kirjautuessasi osanottajatodistus. Sopimushintaisia huoneita on rajoitettu määrä eikä niitä välttämättä ole tarjolla erikoisajankohtina (esim. messut ja tapahtumat). Hotellin varausjärjestelmä voi tarjota myös muita huone- ja hintatyyppejä (esim. perhehuone, kampanjahinnat). Varausjärjestelmästä näet saman tien, mitä huone- ja hintatyyppejä on valitsemallesi ajankohdalle saatavilla. Sopimushintaisia huoneita ei voi varata Matkavekasta vaan ainoastaan hotellin varausjärjestelmästä.

 

 

Mahdolliset erikoistoivomukset ja peruutukset tulee ilmoittaa suoraan hotelliin – yhteystiedot alla:

 

Rantasipi Airport
Robert Huberin tie 4
01510 VANTAA
airport.rantasipi@restel.fi
Tel: +358 9 4157 7100

 

Cumulus Airport
Robert Huberin tie 6
01510 VANTAA
vantaa.cumulus@restel.fi
Tel: +358 9 4157 5100

 

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport
Rälssitie 2
01510 VANTAA
airport.holidayinn@restel.fi
Tel: +358 9 870 900


Vinkki:

Yöpyessäsi lentokenttähotellissamme lomalle lähtiessäsi sinun kannattaa hyödyntää monien lentoyhtiöiden tarjoamaa ”edellisen illan lähtöselvitystä” ja viedä ruumassa kuljettavat matkatavarat lentoasemalle jo aamulähtöäsi edeltävänä iltana, jolloin säästät aikaa ja voimia aamun aikaisina tunteina. Kun sinulla on lentosi tarkastuskortti valmiina ja matkatavarat luovutettuna, voit mennä suoraan turvatarkastuksen kautta lähtöhalliin ja välttää aamuruuhkan lähtöselvitysjonon.

Iltalähtöselvityksen käytäntö ja aukioloajat ovat lentoyhtiökohtaisia. Tarkista tilanne oman lentoyhtiösi nettisivulta tai finavia.fi. Varaudu esittämään koko matkaseurueen liput ja passit/henkilökortit, vaikka vain yksi henkilö toisi laukut lentoasemalle.

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse