Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

LentoPysäköinti

Lähdetkö matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta? Mietitkö, minne pysäköidä auto lomasi ajaksi?

 

LentoPysäköinti tarjoaa helpon ja edullisen pysäköinnin. Palvelu toimii 24/7 Vantaan Katriinantiellä, minne on erittäin helppo ajaa suoraan Kehä III:lta. LentoPysäköinti-alueelta on kuljetus lähtöterminaaliin, matka kestää noin 10 minuuttia.

 

Tutustu ja varaa >>

 

Ajo-ohje:

Tuletpa mistäpäin tahansa, Kehä III -tieltä nouset suoraan Katriinantielle. Kehä III -tien liittymä 40 (Viinikkala) nousee suoraan Katriinantielle. Jatka Katriinantietä Viinikkalan suuntaan, kunnes saavut LentoPysäköintiin osoitteessa Katriinantie 22. Yli neljän hehtaarin kokoinen LentoPysäköinti-alue sijaitsee Katriinantien vasemmalla puolella, aivan kiinni Katriinantiessä.

 

LentoPysäköinti
Katriinantie 22, 01530 Vantaa

 

Lisätietoja https://lentopysakointi.fi/

 

 

Sopimus pysäköinnistä syntyy sinun ja palveluntarjoajan (https://lentopysakointi.fi/)välille. Muutokset, peruutukset ja muut mahdolliset yhteydenotot ennen varaamista, sen aikana tai sen jälkeen tapahtuvat sinun ja palveluntarjoajan kesken. Varausehdot ja muut tiedot saat varausta tehdessäsi. Varausvahvistuksen lisätietoineen saat suoraan palveluntarjoajalta.

Kun varaat lisämatkapalveluja matkaasi tai lomaasi varten yllä olevan linkin kautta, sinuun ei sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. 
Sen vuoksi Matkavekka ei ole vastuussa näiden lisämatkapalvelujen asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Jaa tämä sivu sähköpostitse