Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND

 

Kuljetus kohteessa  |  Majoitus kohteessa  |  Retket  |  Opaspalvelut | Määrittelemätön majoitus

 

Kuljetus kohteessa

 

Vaivaton siirtyminen hotellille
Opastetuilla matkoillamme pääset useimmissa matkakohteissa lentokentältä tai satamasta hotelliisi Matkavekan bussilla. Yleensä kuljetuksemme on maksullinen lisäpalvelu, jonka voit valita ja maksaa etukäteen matkavarauksesi yhteydessä. Joillain matkoillamme (esim. opastetut kaupunki- tai kiertomatkat) bussikuljetus sisältyy matkaan, kun siitä on matkan esittelyssä erikseen mainittu. Omatoimikohteissa (esim. Tallinna) ja omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. Tutustu matkasi tietoihin varausvaiheessa huolellisesti ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto mahdollisine kuljetuksineen.

Mikäli mukanasi on erikoismatkatavaroita, kuten golfbägejä tai muita isompia harrastusvälineitä, ne eivät välttämättä sisälly maksutta kuljetettavaan matkatavaraan. Erikoismatkatavaralle on yleensä tehtävä etukäteen oma tilavaraus. Joissain tilanteissa erikoismatkatavaran kuljettaminen ei ole mahdollista lainkaan. Tarkista tilanne ajoissa etukäteen, mieluiten jo matkavarauksen yhteydessä.

Omatoimikohteet
Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta, opaspalveluita tai retkiä ei ole järjestetty eivätkä ne sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Jaa tämä sivu sähköpostitse