Hotellikuljetus lomakohteessa

 

Matkavekan matkapaketti

Hotellikuljetuksemme on maksullinen lisäpalvelu, jonka valitset ja maksat etukäteen matkavarauksesi yhteydessä. Hotellikuljetus on saatavilla lähes kaikissa lomakohteissamme. Hotellikuljetukseen sisältyy vain edestakainen matka. Liikenne ja pysähdysten määrä vaikuttavat kuljetuksen kestoon. Bussi kulkee yleensä useamman hotellin kautta, joten kuljetusaikaa on vaikea määritellä.

Suomenkielinen opas ei välttämättä ole mukana kuljetuksen aikana. Joillain matkoillamme, kuten kiertomatkoilla, kaikki kuljetukset lomakohteessa sisältyvät matkaan, kun siitä on matkan esittelyssä erikseen mainittu. Tutustu matkasi tietoihin varausvaiheessa huolellisesti ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto mahdollisine kuljetuksineen.

Mikäli mukanasi on erikoismatkatavaroita, kuten golfbägejä tai muita isompia harrastusvälineitä, ne eivät välttämättä sisälly maksutta kuljetettavaan matkatavaraan. Erikoismatkatavaralle on yleensä tehtävä etukäteen oma tilavaraus. Joissain tilanteissa erikoismatkatavaran kuljettaminen ei ole mahdollista lainkaan. Tarkista tilanne ajoissa etukäteen, mieluiten jo matkavarauksen yhteydessä.

 

Lento+hotelli-lomapaketti

Nyt voit nopeasti ja helposti ostaa hotellikuljetukset Matkavekan Lento+hotelli-lomapakettien yhteyteen vain parilla klikkauksella. Yhteistyökumppanimme Ridewaysin kautta voit hakea sopivan kuljetuksen palveluntarjoajien valikoimasta. Pääset vertaamaan eri yritysten tarjontaa, hintoja ja erikoistarjouksia. Saat juuri haluamasi kuljetuksen oikeaan paikkaan ja sopivaan hintaan. Kaikkiin lento+hotelli-lomapaketteihin ei välttämättä ole saatavilla hotellikuljetusta.

 

Pelkkä lento

Joissain lomakohteissa myös pelkän lennon varanneet voivat ostaa hotellikuljetuksen. Pysäkkinä toimii tällöin jokin lomakohteen hotelleistamme, eikä kuljetusta järjestetä omatoimisesti varaamaasi hotelliin. Tarkista kuljetuksen saatavuus myyntipalvelustamme matkavarauksen yhteydessä. Paluukuljetuksen lähtöaika tulee tarkistaa oppaalta kotiinlähtöä edeltävänä päivänä.

Jaa tämä sivu sähköpostitse