Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt

Matkavekka

Seppo Vekka perusti Matkatoimisto Oy Matka-Vekan Hämeenlinnassa vuonna 1973. Toiminta alkoi järjestämällä bussi-laiva yhdistelmämatkoja Tukholmaan. 1970- luvun puolivälissä Seppo Vekka kehitti yritykselleen oman varausjärjestelmän – aikana, jolloin matkatoimistojen tietotekniset ratkaisut olivat vielä hyvin kehittymättömät. Matkatuotanto laajeni lentäen tehtävien matkojen puolelle. 1980- ja 1990-luvuilla Matka-Vekan matkatoimistoverkosto kasvoi yritysostoin ja omia toimistoja perustaen. 2000-luvun alussa Matka-Vekka oli jo suurin suomalainen matkatoimistoketju noin 60 myymälällään. Omien matkojen tuottamisen ja myymisen lisäksi Matka-Vekka oli myös merkittävä muiden matkanjärjestäjien matkanvälittäjä.

Vuonna 1999 Matka-Vekka myytiin rahoitusyhtiö Capmanille ja vuonna 2002 Matka-Vekka osti Lomamatkat Oy:n. Yritysoston seurauksena Matka-Vekassa alettiin keskittyä oman matkatuotannon,  räätälöityjen ryhmämatkojen sekä Lomamatkojen matkojen myyntiin. Tie yhdeksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä jatkui vuonna 2006, jolloin pohjoismainen matkailukonserni Primera Travel Group osti Matka-Vekan. 

Yritys nimeltä Primera Holidays Oy syntyi tammikuussa 2016, kun Matkatoimisto Oy Matka-Vekka ja Lomamatkat Oy yhdistyivät. Tuotemerkit säilyivät edelleen. Lomamatkat vei matkustajia eri puolilta Suomea suoraan etelän aurinkoon perinteisille rantalomille ja Matkavekan nimen alla järjestettiin kaikki muut matkat ja räätälöitiin ryhmiä.

Keväällä 2017 keskitettiin kaikki matkat Matkavekan tuotemerkin alle ja samalla yhdistettiin Matkavekan ja Lomamatkojen verkkokaupat. Nyt Matkavekan matkoja laivalla Viroon, lentäen Legolandiin, erilaisille kiertomatkoille sekä kotikentiltä etelän lomakohteisiin myyvät omat matkamyyjämme, matkavekka.fi-verkkokauppa sekä valtuutetut jälleenmyyjämme eri puolilla Suomea. Kokeneet ryhmämyyjämme räätälöivät ja järjestävät tilauksesta matkoja kaikkialle maailmaan mitä erilaisimpien ryhmien tarpeisiin.

Kaikkien Matkavekan järjestämien matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on emoyhtiö TravelCo Nordic A/S, joka on rekisteröitynyt Tanskaan ja asettanut kuluttajavakuuden Rejsegarantifondiin. Matkavekan matkojen myynnistä Suomessa vastaa Primera Holidays Oy. Meitä matkavekkalaisia on Suomessa yhteensä noin 40 henkeä ja kohteissa asiakkaitamme palvelee suomen kielellä lähes saman verran oppaita ja matkanjohtajia. Myyjämme työskentelevät ympäri Suomea ja heidät tavoitat niin puhelimitse kuin verkkokaupan chatissä – vaikka kotisohvaltasi käsin.

 

Yrityksen perustiedot

Matkavekka (myynti)

Äyritie 12 C, 7 krs., 01510 Vantaa
myynti@matkavekka.fi,
puhelin 020 120 4000

Y-tunnus: 0211270-0 (Primera Holidays Oy)
SMAL tunnus: 19795

 

TravelCo Nordic A/S – Matkavekka (matkanjärjestäjä)

Bethaniagade 40, DK-7400 Herning, Denmark
Y-tunnus (CVR) 21148180
Vakuusrahasto - Rejsegarantifonden (numero 1242)

Jaa tämä sivu sähköpostitse