Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
LEGOLAND

Primera Holidays Oy

Matkavekka on suomalainen matkanjärjestäjä, joka muodostaa liiketoiminatyksikkö Finland Toursin kanssa yhtiön nimeltä Primera Holidays Oy. Yhtiö syntyi vuoden 2016 alussa, kun Lomamatkat Oy ja Matkatoimisto Oy Matka-Vekka yhdistyivät. Toukokuusta 2017 alkaen kaikki Suomesta ulkomaille tehtävät matkat myydään Matkavekka-nimen alla. Primera Holidays Oy on yksi Suomen suurimpia matkanjärjestäjiä.  

Toimintamme punaisena lankana on tarjota asiakkaillemme sellaisia lomamatkoja kuin he haluavat. Tästä syystä lennämme Helsingin lisäksi lomakohteisiin suoraan peräti 13 maakuntakentältä ympäri Suomen. 

Matkan varaaminen onnistuu näppärästi joko näiltä verkkosivuiltamme, soittamalla tai käymällä valtuutettujen jälleenmyyjiemme luona. Verkkokaupassa autamme chat-palvelussa. Ammattitaitoiset matkamyyjämme ovat valmiit neuvomaan sekä verkkokaupan käytössä että itse matkavarauksien tekemisessä. Rohkeasti vain kysymään chat-myyjältä!

Kokeneet, osaavat ja mukavat oppaamme varmistavat omalta osaltaan, että lomasi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. He ovat oman kohteensa asiantuntijoita ja heidän osaamistaan kannattaa hyödyntää, oli sitten kyse parhaan ruokapaikan tai patikkareitin löytämisestä. 
Oppaat päivystävät kohteissa ympäri vuorokauden, ja ovat mukana myös Matkavekan retkillä. 

Primera Holidays Oy kuuluu pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkailukonserniin, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Konserniin kuuluu myös lentoyhtiö, Primera Air, jonka siivin monet maakuntalentomme lennetään.


Primera Holidays Oy:n lisäksi nämä matkanjärjestäjät kuuluvat Primera Travel Groupiin: Bravo Tours, Heimsferdir, Iceland Tours, Norway Tours,  Solia, Solresor, Terra Nova Iceland. Primera Travel Groupiin kuuluun myös Primera Air -lentoyhtiö.

"Matkavekka tarjoaa mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta. Palvelemme asiakkaitamme viemällä heidät lomalle lähimmältä lentokentältä, ja olemme aina läsnä; apu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Huolehdimme niistä, jotka haluavat käyttää aikansa muuhun kuin lomajärjestelyihin − jotka haluavat vain nauttia matkallaan. Teemme sen tinkimättä kahdesta arvosta: turvallisuudesta, jonka ansiosta perhe voi viettää rauhassa aikaa keskenään sekä onnesta, kun arki vaihtuu yhteiseksi elämykseksi. Sitä on Matkavekka. Yksinkertaisesti huolettomampia lomia jokaiselle suomalaiselle."

 


Yrityksen perustiedot

Primera Holidays Oy

Äyritie 12 C, 7 krs. 
01510 Vantaa

​Y-tunnus: 0211270-0
SMAL tunnus: 19795
Valmismatkaliikerekisteritunnus: 3507/00//MjMv

Sähköposti: etunimi.sukunimi@matkavekka.fi
 

Ladattavaa aineistoa

Logot: 

 

 

matkavekka_logo_sininen_cmyk.pdf
matkavekka_logo_sininen_rgb.pdf
matkavekka_logo_valkoinen_cmyk.pdf
matkavekka_logo_valkoinen_rgb.pdf
matkavekka_logo_punainen_cmyk.pdf
matkavekka_logo_punainen_rgb.pdf

 

 

Graafinen ohjeisto:

Matkavekka_graafinen_ohjeisto.pdf

 

 

Valvova viranomainen:

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Siltasaarenkatu 12 A, PL 5
00531 Helsinki

Puh. 029 553 6901
Yhteydenottolomake internet-sivulla

Jaa tämä sivu sähköpostitse