Tiedote valmismatkavakuudesta 20.11.2017

 

Valmismatkavakuuden muutos                                                                      

Matkavekka on kuulunut pohjoismaiseen Primera Travel Group -konserniin vuodesta 2006 lähtien. Samaan konserniin kuuluvat myös tanskalaiset matkanjärjestäjät Bravo Tours ja Sun Tours, ruotsalainen Solresor , islantilainen Heimsferdir, norjalainen Solia. 1.12.2017 alkaen Matkavekan matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Primera Travel A/S, (aikaisemmin Primera Holidays Oy).

Valmismatkaliikelain mukaan Suomeen rekisteröidyn matkanjärjestäjän on asetettava Suomen Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksymä vakuus silloin kun se perii kuluttaja-asiakkailta matkan hinnan, osittain tai kokonaan, ennen matkan alkamista. Matkanjärjestäjä on vastuussa siitä, että valmismatkan vakuus on aina riittävä.

1.12.2017 alkaen Matkavekan maksama matkanjärjestäjävakuus on asetettu Tanskaan, jonne Primera Travel A/S on rekisteröitynyt. Danish Travel Guarantee Fund, Rejsegarantifonden, takaa täysin samat vakuudet kuin Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Muutos on KKV:n hyväksymä.

Primera A/S:n rekisteröintinumero valmismatkavakuusrahastossa, Rejsegarantifonden, on 1242.

Tämä muutos ei aiheuta asiakkaillemme toimenpiteitä eikä varattuun matkaan mitään muutoksia. Aiemmin lähetetty matkavahvistus/osanottajatodistus sekä mahdollinen lasku pankkiyhteystietoineen ovat voimassa sellaisenaan. Mikäli muutos herättää kysymyksiä tai ette hyväksy muutosta, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä myyntiimme viimeistään 10.12.2017.

Matkavekka myynti, puhelin 020 120 4000. Avoinna ma-ke 8-18, to-pe 9-17, su 10-15.

Matkavekan toiminta Suomessa jatkuu samalla tavalla kuin tähänkin asti. Matkakohteita ja matkojen sisältöä suunnitellaan ja valvotaan Suomessa oman tuotantotiimimme toimesta ja matkoilla palvelevat suomenkieliset oppaamme. Matkoja myyvät omat matkamyyjämme, verkkokauppamme sekä valtuutetut jälleenmyyjämme ympäri Suomea.

Tiina Saari

Kaupallinen johtaja / Commercial Director

Matkavekka
020 120 4000 (ma-ke 8-18, to-pe 9-17, su 10-15)

myynti@matkavekka.fi
matkavekka.fi, facebook.com/matkavekka

Matkavekka - Primera Travel A/S, member of Primera Travel Group

Jaa tämä sivu sähköpostitse